Hem siz hem de çocuklarınız için, tatil zamanlarında şehrin kaotik duruşundan biraz uzaklaşma hakkını sonuna kadar hak ediyorsunuz. Çocuklu ailelerin tatil için en önemli kıstaslarından bir tanesi olan çocuk ve bebek dostu otel seçenekleri, Türkiye’de pek çok otelde mevcut ancak bu oteller içerisinde çoğunun tam donanımlı olarak çocuklarınıza eğlence ve dinlence açısından gerekli hizmetleri sunmadığını bilmekteyiz. Tatil Dükkanı, bu yazısında sizin için çocuklarınıza da hizmet edebilecek çocuk dostu otelleri seçti.

Çocuklu Aileler İçin Tatil Önerileri

Siz de, çocuklu bir aile olarak birkaç gün dinlenmek ve tatilin tadını çocuklarınızla birlikte çıkarmak için günlük çalışma hayatına kısa bir mola vermeyi düşünüyorsanız, yazımızın devamında sizler önerdiğimiz çocuk ve bebek dostu otelleri inceleyebilirsiniz.

5Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort

Belek, Antalya’da bulunan Susesi Luxury Resort, 90.000 metrekarelik bir alana yayılmış, harika tesislerden bir tanesi. Hem bebek hem de çocuk dostu olan bu tesis içerisinde, bebekler için mini kulüpler, açık hava güvenilir oyun alanları mevcut ve bebekleriniz için yiyebilecekleri türden katı gıda hizmeti de sunuluyor.

Susesi Luxury Resort Çocuk Kulübü

Yine çocuklarınız için sınırsız eğlence ve aktivite sağlayan Susesi Luxury Resort içerisinde, çocuk havuzu ve daha pek çok eğlenceli seçenek çocuklarınızı bekliyor.

Eğitimli bir personelin gözetimi altında, çocuklarınız için harika bir tatil planlıyorsanız; Susesi Luxury Resort’u muhakkak listenize ekleyin; hem siz, hem de onlar rahat etsin.

[hotel id=”6058″][/hotel]

4Limak Limra Hotel Resort

Limak Limra Hotel Resort

Kiriş, Antalya’da bulunan Limak Limra Resort da hem bebek hem de çocuk dostu otellerden bir tanesi. Aile odası ile ailenizin ihtiyacı olan her şeyi sizlere sunan Limak Limra Resort, hem bebeğiniz için hem de sizin için eğlenceli aktiviteler sunabiliyor. Açık hava oyun alanlarında çocuklarınızın doyasıya eğlenebileceği Limak Limra Resort içerisinde, ayrıca çocuk animasyonu ve kaydırakları da mevcut.

Limak Limra Hotel Resort - Çocuk Kulübü

Yiyecek ve içecek konusunda da hem bebeklerinize hem de çocuklarınıza layığıyla hizmet veren Limak Limra Resort’ u muhakkak gidilebilecek oteller listenize ekleyin.

[hotel id=”5000″][/hotel]

3Starlight Resort Hotel

Starlight Resort Hotel

Kızılağaç, Antalya’ da bulunan ve 160.000 metrekarelik bir tesis olan Starlight Resort Hotel, Superior, Jakuzi Dublex gibi oda seçenekleri ile konuklarına en güzel seçenekleri sunabilen bir otel. Çocuklarınız için eğlenceli her türlü aktiviteyi sunan Starlight Resort Hotel içerisinde, hem çocuklar için oyun alanı hem de oyun parkları mevcut.

Starlight Resort Hotel - Genel

Animasyonlar, kapalı biçimde düzenlenmiş ve tamamen güvenli çocuk havuzu, ücretsiz bebek yatağı ve daha pek çok hizmeti ile konuklarını rahat ettirmeye gayret eden Starlight Resort Hotel’i de, Antalya’da tatile gitmeyi düşünüyorsanız mutlaka listenize ekleyin.

Starlight Resort Hotel Aquapark

Tatil Dükkanı içerisinde, avantajlı rezervasyon fırsatlarından yararlanabileceğinizi de unutmayın!

[hotel id=”6310″][/hotel]

2Ela Quality Resort Hotel

Ela Quality Resort Hotel

Belek, Antalya’nın iskele mevkiisinde bulunan Ela Quality Resort Hotel, Antalya’nın en güzel otellerinden bir tanesi olarak görülebiliyor ve 110.000 metrekarelik alana yayılmış, harika düzenlenmiş bu tesis içerisinde çocuğunuz için de muhteşem teklifler var!

Ela Quality Resort Hotel - Çocuk Kulübü

Çocuk dostu bir otel olan Ela Quality Resort Hotel, çocuklarınız için bir büfeye bile sahip. Kapalı ve güvenli çocuk havuzu, çocuk kaydırakları ve dilerseniz ücretli bir biçimde tutabileceğiniz çocuk bakıcısı hizmetleri ile Ela Quality Resort Hotel’de sizin için de harika bir spa merkezi bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

1Aydınbey Kings Palace

Aydınbey Kings Palace Hotel

Evrenseki, Antalya’da bulunan Aydınbey Kings Palace çocuklu aileler için tatil önerileri kapsamında değerlendirebileceğimiz bir diğer tesis.

Aydınbey Kings Palace Aquapark

Çocuklarınız için mini kulüpleri, güvenilir bir çocuk havuzu ve oyun parkı bulunan Aydınbey Kings Palace’ta; ayrıca sizin için de spa merkezi, masaj gibi hizmetler bulunuyor.

Aile odası seçeneği ile öne çıkan Aydınbey Kings Palace; çocuklarınız ve sizin için kesinlikle uygun bir otel.

[hotel id=”5227″][/hotel]

 

Listelediğimiz birçok otelin çocuk dostu otel olmasının yanı sıra 2 çocuk ücretsiz oteller konseptinde de hizmet verdiğiniz belirtmekte fayda var. Bazı tesisler her iki çocuk için 0-12 yaş aralığını kıstas alırken, bazıları da ilk çocuk için 0-12 yaş, 2. çocuk için 0-6 arası çocuklara ücret almamaktadır. Bu konu hakkında daha detaylı bilgiyi, incelediğiniz otelin Tatil Dükkanı üzerindeki sayfasından ya da müşteri temsilcimizden alabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz