Bazı insanlar sadece yetişkinlerin bulunduğu, hem sakinlik hem de rahatlık yönünden tercih edilebilen tesislerde tatil yapmayı seçebilirler. Burada çocuk kabul etmeyen ya da belli bir yaşın altındaki ziyaretçileri kabul etmeyen tesisler devreye giriyor. Bu yazımızda sizler için çocuk kabul etmeyen en iyi 5 yetişkin otelini listelemeye çalışacağız. Yetişkinlere uygun hizmetler sunması yönünden kesinlikle başarılı ve kalite açısından yüksek memnuniyet oranına sahip kabul edilen bu otellerde, hem eğlenebilir hem de çocuk sesi olmaksızın doyasıya dinlenebilirsiniz.

5Sertil Deluxe Hotel & Spa

Sertil Deluxe Hotel - Havuz

Ölüdeniz, Muğla’da bulunan ve çocuk kabul etmeyen en iyi 5 yetişkin otelinden bir tanesi olan Sertil Deluxe Hotel & Spa, özellikle spa konsepti ile dikkat çeken ve Türkiye’nin en iyi spa merkezlerinden birine sahip olan tesislerden bir tanesi. Standart oda, direkt havuza açılan oda ve özel jakuzili odaları oda seçeneklerine sahip olan tesis içerisinde buhar odası, dart, kapalı havuz, açık havuz, pool bar, hamam gibi farklı hizmetler mevcut.

Sertil Deluxe Hotel

Ayrıca balayı çiftlerine özel, çeşitli balayı imkanlarını da misafirlerine sunan tesis, yetişkin oteli kategorisinde bir otel arayanlar için mutlaka incelenmesi gereken bir otel.

4Adam & Eve Hotel

Adam Eve Hotel

Sadece 16 yaşından büyük misafirleri kabul eden bir yetişkin oteli olarak Adam & Eve Hotel, Belek, Antalya’da bulunan bir tesis ve 100.000 metrekarelik harika bir alana sahip. Denize sıfır ve yetişkin oteli özellikleri ile dikkat çeken Adam & Eve içerisinde, masa tenisinden basketbola kadar pek çok spor aktivitesini gerçekleştirebiliyor ve bunun yanında jakuzi, sauna, hamam gibi seçeneklerle zihninizi ve vücudunuzu doyasıya dinlendirebiliyorsunuz.

Adam Eve Hotel - Balayı Oda

Hem eğlenmek hem de dinlenmek amacı ile tatile çıkmak ve çocuk sesinden uzak bir tatil geçirmek istiyorsanız, Adam & Eve’i muhakkak listenize almanızı öneriyoruz. Villa suitleri, direkt denize bakan manzaralı odaları ve standart oda seçenekleri ile Adam & Eve, konuklarına güzel bir tatil sezonu yaşatmayı amaçlıyor.

Balayı çiftlerine özel Angelmoon ve Heavenmoon balayı konseptlerine sahip tesis, özellikle balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği oteller arasında yer almaktadır.

3Sentido Zeynep Resort

Sentido Deluxe Hotel

Belek, Antalya’da bulunan Sentido Zeynep Resort, mavi bayraklı ve denize sıfır bir tesis olarak dikkat çekiyor. Hem kara manzaralı hem de deniz manzaralı odaları bulunan Sentido Zeynep Resort içerisinde, spa, golf, 3 kaydıraklı havuz gibi konukları memnun edecek pek çok hizmet de ücretsiz olarak sunuluyor.

Sentido Deluxe Hotel - Havuz

Bu yönleri ile yetişkinler tarafından tercih edilebilecek Sentido Zeynep Resort’u da listenize almanızı muhakkak öneriyoruz.

2Elite World Marmaris

Elite World Hotel Deluxe

Marmaris’in ismi kadar elit otellerinden birisi olan Elite World Marmaris de; çocuk kabul etmeyen en iyi 5 yetişkin oteli listemizde yer almayı hak eden tesislerden bir tanesi. Deluxe olarak hem kara tarafında hem de deniz tarafında 93 odalık bir otel olan Elite World Marmaris içerisinde, bilardo, açık havuz, hamam, dart, langırt, toplantı odası gibi pek çok hizmet bulunuyor ve bu hizmetleri ücretsiz olarak konuklar kullanabilmekte.

Elite World Hotel Deluxe - Oda

Tatilinizi gürültüsüz bir ortamda, hem dinlenip hem de eğlenerek geçirmek istiyorsanız, Elite World Marmaris’i kesinlikle öneriyoruz.

1Sensimar Side Resort & Spa

Sensimar Side Resort - Havuz

Side, Manavgat’ta bulunan Sensimar Side Resort & Spa, huzur ve sessizliği tercih edenlerin tesisi olarak biliniyor. Özellikle spa hizmetinin çok başarılı olduğu bilinen Sensimar Side Resort & Spa içerisinde, deniz kıyısına bakan muhteşem bir manzara ve bunun yanında havuz, restoran, spor salonu, jakuzi, spa gibi tamamen ücretsiz servisler mevcut.

Sensimar Side Resort

Hayatın boğuculuğundan bir süre kurtulmak isteyen herkes, yetişkinlerin kalabildiği ve çocukların kabul edilmediği Sensimar Side Resort & Spa’yı kesinlikle tercih edebilir.

Tatil Dükkanı üzerinden bu yetişkin otelleri avantajlı rezervasyonlar yapabileceğinizi de unutmamanızda fayda var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz