Yaz sezonu açılmak üzere ve oteller erken rezervasyon fırsatları ile yaz aylarında konuklarına harika bir tatil vadetmeye devam ediyorlar. Bu yaz dünya evine giriyorsanız ve balayınızı doğa içinde, huzur dolu bir konumda geçirmek istiyorsanız, bu yazımızda yeni çiftler için en iyi butik balayı otellerini listeleyeceğiz. Büyük otellerin eğlenceli etkinlikleri, size fazla gürültülü geliyorsa, sadece doğa içinde, eşinizle baş başa kalabilmek istiyorsanız, bu butik oteller tam da size göre.

Limak Termal Butik Otel - Havuz

Büyüleyici manzaraları, samimi ve sıcak ambiyansı, kusursuz hizmetleri ile aşağıdaki 5 butik otelde de, balayınızı bolca huzurla taçlandırabilirsiniz. Farklı fikirlere açıksanız ve butik oteller konusunda kararsızsanız, En Romantik Balayı Tatili Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel başlıklı yazımızı da incelemenizi öneriyoruz.

Kuum Hotel & Spa

60 Butik odası ile Muğla’nın Göltürkbükü konumunda inşa edilmiş Kuum Hotel, yeşil ile mavinin bir arada bulunduğu, her adımınızda bambaşka güzellikler keşfedebileceğiniz tesislerden. Denize sıfır bir otel olan Kuum, Superior, Deluxe, Executive ve Suite odaları ile hizmet veriyor. Her odası, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz adına özenle dizayn edilen tesisin, balayı çiftlerine özel harika ayrıcalıkları da bulunmakta.

Konuklarının memnuniyetine her zaman önem veren Kuum’da, balayı çiftleri için oda süslemesi, Spa indirimleri ve müsait olması halinde bir üst seviyedeki odaya ücretsiz geçiş imkanları sunuluyor. Oda kahvaltı konsepti ile işletilen tesiste, gün boyunca pek çok ikram da yine balayı çiftlerini bekliyor.

İyi bir dinlenme için Spa merkezinde hem ücretsiz kullanım alanları hem de uzman terapist ekibi bulunduran; 1800 metrelik özel plajında keyifli saaatler geçirebileceğiniz Kuum Hotel, bu yaz balayı tatiliniz için en uygun seçeneklerden bir tanesi.

Limak Thermal Boutique Hotel

limak-thermal-otel-genel-2

Limak Grubu’nun Yalova’da bulunan en başarılı tesislerinden biri de, Limak Thermal Boutique. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen bu butik otelde huzur dolu bir balayı tatili yapabilmeniz adına her şey hazır. İlk misafirinin Atatürk olduğu bilinen otel içerisinde, standart ve suit odalar, konforlu bir konaklama deneyimi vadederken, yeni evli çiftlere özel ayrıcalıklar da dikkat çekiyor.

limak-thermal-otel-standart-oda

Balayı çiftlerine özel, tercih edilen odalara süsleme hizmeti sunan ekip, bunun yanında ilk gün içerisinde meyve sepeti ve şarap ikramında da bulunuyor. Dilediğiniz takdirde, romantik bir sabah kahvaltısı, yine Limak Thermal’in odanıza ikramı oluyor. Masaj ve Spa hizmetlerinde %20 indirim hakkınızın da bulunduğu tesiste, hem bu ayrıcalıklar hem de huzur dolu bir ortam, şüphe yok ki her balayı çiftine “İyi ki burayı seçmişim” dedirtiyor.

Limak Yalova Thermal Boutique - Termal havuz

Termal suları, açık ve kapalı havuzları, bahçesinde gün boyu huzur dolu saatler ve dahası için; Yalova’da bu oteli tercih edebilirsiniz. Ayrıca, daha ayrıntılı bilgi için Tarih Kokulu Limak Termal Butik Otel başlıklı yazımızı incelemeyi unutmayın!

Temenos Boutique Hotel & Spa

Bodrum’un Ortakent mevkiinde, oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Temenos Boutique, çiftlere huzur dolu ve unutulmaz bir balayı vadediyor. Mis kokulu mandalina bahçelerinin ve köy evlerinin ortasında, Ege Denizi’nin maviliğiyle bütünleşen yeşili konuklarıyla buluşturan bu tesiste, sadece 24 oda bulunuyor ve otelin inşasında doğal taşların kullanıldığını görebiliyorsunuz.

Standart, Deluxe, Corner, Superior ve Luxury gibi oda seçenekleri ile hizmet veren Temenos Boutique, balayı çiftleri için ayrıcalıklı hizmetleri ile de dikkat çeken tesislerden. Bakıldığında, A’la Carte restoranlarda romantik bir akşam yemeği için öncelik; otele henüz girişinizde size özel bir karşılama gibi ayrıcalıkların yanı sıra; oda süslemesi, şarap ve meyve sepeti ikramları da yine balayı çiftlerini bekliyor.

Doğa ile iç içe bir otelde, dilediğinizce huzur bulmak, mandalina bahçelerinin arasında balayı tatili yapmak, Spa hizmetleri ile yenilenmek; kısaca özel bir deneyim yaşamak isteyen balayı çiftleri için Temenos Boutique, kesinlikle uygun seçimlerden.

Viento Otel Alaçatı

Mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını, Türkiye’nin en güzel yerleşim yerlerinden Alaçatı’da yakalayabilmeniz mümkün; peki burada sessiz, sakin, huzurlu ve bir o kadar da konforlu bir balayı tatili için hangi oteli tercih etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Viento Otel, Alaçatı’nın en güzel butik balayı otellerinden ve yeni evli çiftlere özel ayrıcalıkları ile de meşhur.

Doğal zeytinyağı ile hazırlanan harika yemeklerini unutamayacağınız tesis, oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyor. Yeni hayatınıza şık bir başlangıç yapın sloganı ile sunulan üç farklı balayı paketi ise, çiftlerin unutulmaz bir tatil yapabilmesi adına ayrıcalıklı hizmetler içeriyor. İlk balayı paketinde oda süslemesi ve meyve tabağı, şarap ikramı yer alırken; ikinci pakette köpüklü şarap ve çiçek buketi de sunuluyor. Son balayı paketi ise, seçkin çikolata ikramlarından şaraplara, oda süslemelerinden meyve tabaklarına kadar pek çok hizmeti içeriyor.

Yaşa, tat, keşfet misyonu ile konuklarına eşsiz bir deneyim sunan Viento’da, harika bir bahçe, konforlu odalar, Spa merkezi, açık havuz, organik lezzetler, özel ikramlar ve dahasını bulabilirsiniz. Balayınızda butik bir otelde konaklamayı düşünüyorsanız, listenize mutlaka eklemenizi öneririz.

Abant Aden Boutique Hotel & Spa

Abant Aden Boutique Hotel - Genel

Yeryüzündeki cennet bahçeniz… Bu slogan, gerçekten de hem Abant’ı hem de bölgenin en güzel butik oteli Abant Aden Boutique’i tanımlıyor. Sadece 24 odası bulunan tesis, oda kahvaltı konsepti ile hizmet verirken, balayı çiftlerine özel ayrıcalıkları ile konuklarını memnun ediyor.

Taş ve ahşap kullanılarak inşa edilen otelin oldukça romantik bir ambiyansı varken, aynı zamanda huzur ve konfor da konukları bekliyor. Standart ve Dubleks odaları ile hizmet veren Abant Aden Boutique, balayı çiftlerine özel odaya kahvaltı servisi ve meyve sepeti, şarap ikramlarında bulunuyor.

Uzman kadrosu ile Spa merkezinde ruhunuzu, bedeninizi yenileyebileceğiniz; romantik atmosferinde eşinizle unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz; doğası ile büyüleyen Abant’ta huzur dolu birkaç gün geçirebileceğiniz bir otel arıyorsanız, Abant Aden Boutique kesinlikle listenize eklemeniz gereken otellerden. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz