Bodrum’un Gündoğan mevkiinde, muhteşem manzarası ile konuklarına “Merhaba” diyen Cape Bodrum Beach Resort, hem konumu hem de mimarisine hayran olabileceğiniz, 12.000 metrekarelik alana kurulmuş bir tesis. Sloganı “Türkiye’nin St. Tropez’inden keyif alın!” olan bu tesiste, kendinizi gerçekten de Fransa’nın en güzel bölgelerinden biri olan St. Tropez’de hissedebiliyorsunuz.

Cape Bodrum Beach Resort - Havuz

110 Odalık bir tesis olan otelde dilerseniz ailecek dilerseniz yalnızca eşinizle harika bir tatil geçirebilmeniz mümkün. Cam yapı ile inşa edilen bu tesis, gün ışığı ile denizin masmavi yansımasını görebilmenizi mümkün kılıyor.

Cape Bodrum Beach Resort - Deniz

Sonsuzluk havuzu, denize akan şelale tasarımı ve daha pek çok ayrıcalığı ile bu tesisi sizin için mercek altına alıyoruz. Gözlerden uzak bir balayı tatili; ailecek dinlenebileceğiniz bir yaz tatili ya da eşinizle birlikte romantik bir tatil mi istiyorsunuz? Cape Bodrum her seçenek için biçilmiş kaftan.

Odalar

Tesis içerisinde ihtiyaç ve zevklerinize yönelik düzenlenmiş pek çok oda tipi mevcut. Oda tiplerinin tamamında klima, kişiye ya da aileye özel kasa, ücretsiz wifi, minibar gibi hizmetler bulunuyor.

Deluxe Room with Sea View

Cape Bodrum Beach Resort - Deluxe Room

Otelin ana binasında bulunan deniz manzaralı Deluxe odalar, 35 metrekare ve iki kişilik olarak düzenlenmiş. Oda içerisinde minibarınız, sizi sıcaklara karşı koruyacak klima ve benzeri pek çok hizmet mevcutken, bunun yanında harika bir terasınız da var. Deniz manzaralı bu terasta, her akşam içkinizi yudumlarken romantik akşamlar da geçirebilirsiniz.

Deluxe Room with Private Pool

Cape Bodrum Beach Resort - Özel Havuzlu

Oda içi 35 metrekare olarak düzenlenmiş özel havuzlu Deluxe odalar, 20 metrekarelik bir teras ve 15 metrekarelik bir özel havuz ile konuklarına merhaba diyor. Deniz manzaralı bu odalar, Cape Bodrum’da iki kişi konaklayacaklar için ideal. Çift olarak romantik bir tatil yapmak istiyorsanız, özel havuzlu Deluxe odaları tercih edebilirsiniz.

Deluxe Suite with Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

Cape Bodrum’un ana binasında yer alan bir diğer oda tipi ise Deluxe suit odalar. Deniz manzaralı bu odalar, özellikle aileler için düzenlenmiş. İki çocuk ve iki yetişkinin kalabileceği bu oda tipi 70 metrekare. Harika bir terası bulunan Deluxe suitlerde, ailecek kalabilir ve manzaranın keyfini sürerken dinlenebilirsiniz.

Superior Room with Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

Oda içi 30 metrekare olarak düzenlenmiş Superior oda tipinde, Deluxe odadan farklı olarak metrekare dışında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Deniz manzaralı bu odada, bütün ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetler mevcut ve harika bir teras bu oda tipinde de sizleri karşılıyor.

Superior Junior Suite with Sea View

Cape Bodrum Beach Resort - Superior Junior Suit

Aileler için biçilmiş kaftan bir oda tipi olan Superior Junior Suite tipi odalar, 60 metrekare ve iki yetişkin, iki de çocuk için ideal. Deniz manzaralı bu odada, ailecek kalabilmeniz için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

Superior Room with Private Pool and Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

30 metrekarelik bir odası ve 20 metrekarelik bir terası bulunan, deniz manzarası ile önünüzde sonsuz maviliği görebileceğiniz Superior odalar, iki kişi için düzenlenmiş. 15 metrekarelik bu harika odalar, sahiplerine özel havuz ayrıcalığını da yaşatıyor.

Exclusive Suite with Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

Oda içi 80 metrekare olarak düzenlenmiş Exclusive Suit tipi odalar, dört kişi için hazırlanıyor. Otelde kalabalık bir tatil tercih edenlerdenseniz, bu oda tipini tercih edebilirsiniz. Tam donanımlı oda içerisinde en büyük ayrıcalık, şüphe yok ki, 15 metrekarelik bir terasın bulunması.

Honeymoon Suite with Private Pool and Sea View

Cape Bodrum Beach Resort - Balayı Odası

Balayı tatilinizde, hem deniz manzaralı hem de kendine özel havuzu olan bir oda istiyorsanız, oda içi 60 metrekare olarak düzenlenmiş bu balayı suitleri kesinlikle sizin için! tesisin en güzel odalarından olan Honeymoon Suite tipi odalarda, 32 metrekarelik çifte özel harika bir havuz, 20 metrekarelik muhteşem bir teras sizleri karşılıyor. Terasta muhteşem akşamlar geçirmeniz ve özel havuzunuzda dilediğinizce yüzebilirsiniz.

Family Room with Jacuzzi and Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

60 metrekarelik bir aile odası olan bu oda tipinde, ek olarak jakuzi de bulunuyor. İki yetişkin, iki de çocuğa göre düzenlenmiş bu odada her sabah, harika bir deniz manzarası ile uyanabilir ve jakuzinizde dinlenmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Family Room with Private Pool and Indoor Jacuzzi

Cape Bodrum Beach Resort

Deniz manzaralı ve jakuzili bir aile odası tipi bulunan Cape Bodrum, ek olarak özel havuz isteyen aileler için bu oda tipini öneriyor. Hem terası bulunan hem de havuzunda ailecek eğlenebileceğiniz bu odada, jakuzide dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Eagle Eye Suite with Panoramic Sea View

Cape Bodrum Beach Resort

Köşe konumda bulunan ve Cape Bodrum’un en iyi oda tiplerinden biri olan Eagle Eye Suite, en üst katta bulunuyor ve 120 metrekare olarak düzenlenmiş. Dilerseniz romantik bir tatili eşinizle burada gerçekleştirebilir, dilerseniz ailecek bu suitte muhteşem birkaç gün geçirebilirsiniz. Panoramik deniz manzarası ile tesisin en üst katında, kusursuz akşamlar sizi bekliyor.

Yeme – İçme

Cape Bodrum Beach Resort

Otelin kendine has, muhteşem restoranı White Restaurant; gerek Akdeniz gerekse dünya mutfağından muhteşem lezzetleri sizler için sunuyor. Her akşam, dilerseniz suitinize talep ederek, dilerseniz de White Restaurant’ın yıldızlar altındaki verandasında akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz. Sonsuzluk havuzu etrafında hem lobileri hem de barları bulunan tesiste serinlemek için muhteşem kokteyller sizleri bekliyor!

Hizmetler

Denize sıfır bir konumda kurulan otel, kendisine ait plajı bulunan otellerden. Tesis tarafından tahsis edilen plaj ekipmanları tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve denizde harika bir gün geçirmeniz için her hizmet sunuluyor.

Cape Bodrum Beach Resort

Spa ve wellness konusunda da uzman kadrosu ile adından sıklıkla söz ettiren tesiste, birkaç günlük terapi programı ile yenilenmeniz mümkün. Temiz ve zengin mineralli suları, iyileştirici ve hünerli elleri ile tesisin spa hizmetlerini muhakkak denemelisiniz.

Cape Bodrum Beach Resort

Çocuk havuzun yanında, açık ve kapalı iki farklı havuzu da bulunan otelde, üç dalgakıranla toplamda 2000 metrekarelik bir havuz inşa edilmiş. Bu havuza “Sonsuzluk Havuzu” adı veriliyor. Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan bu sonsuzluk havuzunda yüzmek, şüphesiz ki çok büyük bir ayrıcalık!

Genel Yorum

Otel, hem oda seçenekleri hem de verdiği hizmetlerle son dönemin en başarılı ve lüks otelleri arasında gösteriliyor. Özellikle otelin sonsuzluk havuzu görülmeye değer! Tesis, Gündoğan gibi çok özel bir konumda, hafif eğimli bir arazi üzerinden sizlere muhteşem bir manzara sunuyor.

Ailelere, her yaştan çifte ve özellikle de balayı çiftlerine uygun konseptleri bulunan bu büyüleyici otel, Bodrum’a tatile gitmeyi planlıyorsanız mutlaka listenize eklemeniz gereken tesislerden.

[hotel id=”17796″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz