Türkiye’nin batısında, Turgutreis’te denize sıfır olarak konumlanmış Xanadu Island, dünya çapında ün sahibi, harika bir tesis. Büyüleyici bir cennet vahasında, eşsiz bir tatil yapmak isterseniz, bu yaz Xanadu bünyesinde, unutulmaz anlar yaşayabilmeniz mümkün. Bu yazımızda sizin için Xanadu Island’ı detaylı olarak inceleyecek, konaklama seçenekleri ve aktivitelerden bahsedeceğiz.

Siz de, bu yaz kusursuz bir tatil yapmak isterseniz, Xanadu Island incelememizi okuyarak oteller listenize bu harika tesisi de ekleyebilirsiniz. Ek olarak, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız Haziran Ayı Yakın Bölge Otel Tavsiyeleri başlıklı yazımızda da sizin için bazı kaçamak önerilerinde bulunmuştuk, göz atmayı unutmayın!

Konaklama Seçenekleri

Xanadu içerisinde, pek çok konaklama seçeneği var. Standart oda seçeneği bulunmayan tesiste, genel hatlarıyla seçeneklerin iki kategoriye ayrıldığı görülüyor: Suitler ve villalar. Her iki kategorideki eşsiz seçeneklere detaylı olarak göz atalım.

Countyard Suite

Tesisin iki farklı Courtyard Suite seçeneği mevcut. Bunlardan bir tanesi, bağlantılı olarak düzenlenen iki odadan oluşurken, bir diğeri standart suit olarak tanımlanıyor. Standart Courtyard Suite içerisinde, oturma alanlı tek yatak odası ve harika bir balkon bulunurken; Connected seçeneğinde iki bağlantılı oda, dolayısıyla iki yatak odası mevcut.

Manor House Suite

Manor House, Xanadu’nun ayrıcalıklı konaklama seçeneklerinden bir tanesi. Bir yatak odası, antre, giyinme odası, çift kanatlı kapı ile ayrılmış bir oturma odasından oluşan bu suit seçeneği, özellikle daha geniş bir alanda konaklamak isteyen misafirlere özel.

Romance Suite

Bilhassa çiftlerin tercih ettiği Romance Suite seçeneği, geniş bir yaşam alanı sunmasının yanı sıra, jakuzi ayrıntısı ile de dikkat çekiyor. Oturma odası ve yatak odasından oluşan bu suitlerde, yuvarlak dizayn edilmiş bir yatak ve harika bir manzara sunan balkon da mevcut.

Sunset Suite

Açılabilir kanepeli bir oturma odası ve bir yatak odasından oluşan Sunset Suite seçeneği, geniş bir banyoya, manzaralı bir balkona ve geniş bir yaşam alanına sahip. Antresi de bulunan Sunset Suite, bilhassa manzarası ile dikkat çekiyor. Burada her sabah, huzur dolu bir güne uyanabilmeniz mümkün.

Deluxe Suite

Geniş bir banyosu, duşu ve küveti; oturma odası ve yatak odası ile kusursuz bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz bir diğer seçenek de, Deluxe Suite. Hoş bir balkon ile taçlandırılan bu suitin diğerlerinden farkı, geniş bir çalışma alanına da sahip olması.

Elegance Suite

Kalabalık bir kadro ile tatile çıkıyorsanız, iki yatak odalı Elegance Suite seçeneği sizin için uygun olabilir. İki yatak odasında ayrı yaşam alanları bulunan bu seçenekte, çifter duş ve banyo avantajı var.

Lavender Suite

Geniş bir yaşam alanı ve harika bir manzara istiyorsanız, oturma alanı ve çift yatak odası gibi ayrıntıları ile Lavender tercihleriniz arasına girebilir. Huzur dolu renklerin kullanıldığı Lavender Suite seçeneğinde, harika bir tatil yapabilirsiniz.

Executive Suite

Çift yatak odası ve büyük bir salon ile sunulan Executive Suite seçeneği, Xanadu’nun ayrıcalıklı konuklarına sunduğu konaklama tiplerinden bir diğeri. Salonunda yemek masası da bulunan bu suitlerde, ayrıca antre, giyinme odası ve genişçe bir balkon ile jakuzi de mevcut.

Royal Suite

Üç yatak odası, çalışma odası, antre, çalışma odası, oturma odası ve daha pek çok ayrıntısı ile kusursuz bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz; Royal Suite hizmetinizde. Tesisin en iyi odalarından biri olan Royal seçeneğinde, jakuzili geniş bir banyonun yanı sıra iki ayrı duş daha bulunmakta. Geniş salonunda 6 kişilik yemek masasının yer aldığı Royal Suite, ailecek ya da kalabalık bir kadro ile kusursuz bir tatil yapmak isteyen konuklarını bekliyor.

Premium Villa

Otel odasında tatil yapmak yerine, villada otel hizmetleri almaya ne dersiniz? Xanadu Island’ın Premium Villa seçeneği, dört yatak odası, özel havuz, tam donanımlı bir mutfak, jakuzili üç adet lüks banyodan oluşmakta. İki katlı bir villa olan Premium’u tercih ederek, eşsiz bir yaz tatili yapabilmeniz kesinlikle mümkün.

Royal Villa

Premium Villa’dan daha da iyisi mi? Bu tesiste mevcut. Royal Villa, 6 yatak odalı, çift katlı ve özel havuzlu olarak konuklara sunuluyor. Kusursuz ve otelden uzak bir tatil isteyenlerin tercihi olan Royal Villa’da, zemin katta tam donanımlı bir çalışma odasından barbekü yapabileceğiniz geniş bir terasa, her şey düşünülmüş durumda. İkinci katta ise jacuzzili, saunalı, buhar odalı, çift lavabolu bir banyo, şezlonglu geniş bir teras ve yatak odaları bulunuyor.

Yeme – İçme

Gurmeleri bile hayretler içerisinde bırakabilecek lezzetler tatmaya ne dersiniz? Turgutreis’in en güzel yerinde konumlanmış Xanadu Island’da, hem A’la Carte restoranlar hem de ana restoran ve barlar konuklara muhteşem tatlar sunmakta. High Class Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren tesiste, gün boyunca tüm yerli ve yabancı içecekler de konsept dahilinde tamamen ücretsiz. Her öğünde, açık büfe olarak gurme lezzetler tatmak, gün boyu sizleri yorgunluğunuzdan arındıracak kokteyller tatmak ve deniz manzaralı barlarda keyifli sohbetler etmek için dahi bu oteli tercih edebilirsiniz.

Havuz ve Plaj Seçenekleri

Xanadu Island içerisinde, hem havuz hem de plaj seçeneği mevcut. Bakıldığında, iki ayrı açık havuz, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunan tesiste, tercihini deniz ve plaj yönünde yapanlar için ince kumlu, uzun bir plaj bulunuyor. Her türlü ihtiyacınız hem havuz kenarında hem de özel plajda ekip tarafından ivedi bir biçimde giderilirken, size dilerseniz aktivitelerle eğlenmek, dilerseniz huzur dolu dinlenmek kalıyor.

Şovlar & Animasyonlar

Tesiste, gece gündüz fark etmeksizin gün boyunca katılabileceğiniz çeşitli şov ve aktiviteler mevcut. Gündüzleri, rekabetçi spor turnuvalarından partilere, canlı performanslardan dans aktivitelerine kadar pek çok organizasyon yapılırken; geceleri amfi tiyatro içerisinde rengarenk ve büyüleyici şovlar yine sizleri bekliyor. Sıkılmaya vakit kalmaksızın, her saat başında Xanadu içerisinde mutlaka zevkinize uygun bir aktiviteye rastlayabiliyor, animasyon ekibinin harika organizasyonlarına katılabiliyorsunuz.

Spor Olanakları

Tesiste ayrıca spor olanakları da mevcut. Bir tenis kortu ve bir çok amaçlı sahası bulunan otelde, dilediğiniz zaman bu alanlarda spor yapabiliyor, hali hazırda yapılan maçlara katılabiliyorsunuz. Plaj voleybolu, futbol, basketbol ve daha pek çok sporun yanı sıra, su sporları için de Xanadu’da harika hizmet alanları yer almakta.

Dalış Okulu

Türkiye'nin En İyi Dalış Bölgeleri - Saros

Denize sıfır bir otelde, tecrübeli dalış ekibi ile birlikte Ege sularının derinliklerine bir göz atmak isterseniz; dalış okulu da sizleri bekliyor. Hemen her gün yapılan dalış organizasyonlarına bir gün öncesinden kaydolabilir ve su altındaki canlılara merhaba diyebilirsiniz.

Çocuklar için Xanadu

Çocuklarınızın da hak ettikleri tatil deneyimini sonuna dek yaşamalarını istiyorsanız, Xanadu Island en iyi seçimlerden bir tanesi olacaktır. Doğa içerisinde, eğitici ve öğretici pek çok oyun ile çocuklarınıza değer veren bir ekibin bulunduğu bu otelde; siz dilediğinizce eğlenir, dinlenirken, onlar da gözetim altında gün boyunca keyifli vakit geçirebilirler. Çocuk Kulübü bünyesinde bir oyun parkı, çocuk havuzu ve dahası minikleri bekliyor.

Shang-Du ile Yeniden Doğun

Kubilay Han devrinde, Moğolistan’da bulunan Shang-Du kentinden esinlenerek oluşturulan mistik mimarisi ve büyüleyici ambiyansı ile, Xanadu’nun Spa merkezinde yeniden doğmaya ne dersiniz? Eğlence alanındaki muhteşem hizmetlerinin ve alanlarının yanı sıra, Xanadu Spa konusunda da Bodrum’un öncülerinden bir tanesi.

Shang-Du Spa, Ayurveda, Avrupa ve Asya masajları, otantik Ortadoğu kesesi ve vücut kürleri, su terapileri, cilt bakımları ve dahasını konuklara sunabiliyor. Uzman terapistleri ile gün boyunca hizmet veren bu Spa merkezinde, yeniden doğmak için yapmanız gereken tek şey, kapıdan içeriye girmek.

Rahatlamanın ve huzurun tek adresi olan Shang-Du Spa içerisinde, dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz hamam, sauna, jakuzi, kapalı havuz ve buhar odası gibi alanlar da mevcut.

Genel Yorum

Her şeyiyle dolu dolu bir yaz tatili yapmak istiyorsanız, bu yaz Turgutreis’in en güzel yerinde, denize sıfır olarak konumlanmış Xanadu Island’a bir şans verin. Tatil Dükkanı’nda, erken rezervasyon fırsatları ile rezervasyonunuzu yaptırabileceğiniz bu tesis; hem eğlence hem de dinlence olanakları ile kusursuz bir tatil deneyimi sunmakta. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”5394″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz