Daha önce Dalyan’a gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz, ambiyansı ile konuklarını kendine ilk görüşte aşık edecek Bc Spa Hotel Dalyan’da huzur dolu bir tatile ne dersiniz? Merkeze oldukça yakın bu tesisi, yazımız boyunca detaylı bir biçimde inceleyecek, konaklama seçeneklerinden aktivitelere pek çok konuda bilgi vermeye çalışacağız.

Siz de, önümüzdeki aylarda ya da yaz sezonunda huzurlu bir tatil peşindeyseniz, oda kapasitesi düşük, sessiz ve sakin bu tesiste aradığınızı kesinlikle bulabilirsiniz. Ayrıca, Dalyan’ın eşsiz doğası da cabası. Ek olarak, Günübirlik Kaçabileceğiniz Tatil Yerleri yazısı da, şu sıralar bir kaçamak yapmak isteyenlere ilaç gibi gelebilir.

Konaklama Seçenekleri

69 Oda kapasiteli Bc Spa Hotel içerisinde, konforlu ve modern bir biçimde düzenlenmiş her bir odada, rahat bir konaklama deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Dalyan Nehri kıyısında bulunan tesisin odalarına ayrı ayrı göz atalım.

Classic-Promo Oda

Yöresel ağaç ve taş işçiliği ile düzenlenmiş klasik odalar, tesiste pek az ancak güzelliği ile büyüleyen seçeneklerden. Bakıldığında, 15 ila 17 metrekare büyüklüğünde olan klasik odalarda, rahat bir konaklama deneyimi yaşayabiliyor, ayrıca balkonda gün boyunca huzur dolu saatler geçirebiliyorsunuz.

Standart Oda

Tesisin Standart Oda seçeneği, toplamda 43 adet ve 20 metrekare büyüklüğünde. Classic-Promo odalardan biraz daha büyük olan standart seçenekte de tasarımda bulunan işçilikler dikkat çekiyor. Bir balkon ile taçlandırılmış bu odalarda, her akşamınızı keyifli sonlandırabilmeniz mümkün.

Dublex Oda

Toplamda 14 adet olan Dublex Oda seçeneği, otelin kalabalık arkadaş grupları için biçilmiş kaftan konaklama seçeneklerinden. Alt katında bir salonu ve salonunda açılabilir koltukları ile sunulan bu odaların üst katında iki kişilik yatak odası bulunuyor. 30 Metrekare büyüklüğündeki Dublex Oda seçeneğini değerlendirerek, geniş alanda rahat bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Aile Odaları

Tesis içerisinde iki farklı aile odası seçeneği bulunuyor. Bunlardan bir tanesi bağlantılı aile odaları iken, bir diğeri dublex aile odaları. Yalnızca 2 adet bulunan bağlantılı aile odaları, iki farklı odadan oluşuyor ve maksimum 4 kişi konaklayabiliyor. Bir diğer seçenek olan dublex aile odası ise iki ayrı yatak odası ve salondan oluşuyor. Alt katında oturma grubu ve açılabilir / yatılabilir mobilyalar ile sunulan bir salon; üst katta iki ayrı yatak odası bulunuyor. Dublex aile odası seçeneğinin büyüklüğü ise 50 metrekare.

Honeymoon Dublex Oda

Bilhassa balayı çiftleri için biçilmiş kaftan bir seçenek olan Honeymoon Dublex Oda, tesisin en beğenilen oda seçeneklerinden. Bakıldığında, nehir manzaralı olarak sunulan ve yalnızca 2 adet olan bu odalarda, harika bir balkon ve teras mevcut. Ayrıca, odanın çiftlere özel jakuzi ile taçlandırıldığını da hatırlatalım. Alt katında salon, üst katında ise yatak odasının bulunduğu Honeymoon Dublex Oda, 50 metrekare büyüklüğünde.

Honeymoon River Suit

25 Metrekare büyüklüğündeki Honeymoon River Suit seçeneği ise; tesisin balayı çiftlerine özel olarak sunduğu bir diğer oda. Nehir manzaralı ve 25 metrekare büyüklüğünde olan bu süitlerde, süslemelere aşık olabilir, jakuzinizde keyifli saatler geçirebilir; unutulmaz bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Yeme – İçme

Bc Spa Hotel Dalyan’da, oda kahvaltı konsepti uygulanıyor ve buna binaen tesiste kahvaltıdan sonra alınabilecek tüm yiyecek ve içecekler ekstra ücretlendiriliyor. Otelin hem havuz başında hem de etrafta barları, A’la Carte restoranları mevcut. Her öğünde, damak zevkinize uygun set menülerle uluslararası lezzetler tadabiliyor, tatilinizi aynı zamanda unutulmaz tatlarla yapabiliyorsunuz.

Aktiviteler

Otel içerisinde televizyon odasından geniş bir kütüphaneye, satranç salonundan tavla ve okey oynayabileceğiniz alanlara kadar, gününüzü eğlenceli biçimde geçirebileceğiniz şeyler düşünülmüş. Bunların yanı sıra, Dalyan merkezine oldukça yakın bir konumda bulunması, oteli bir durak haline de getiriyor. Dalyan’ın güzelliklerini, dilediğiniz zaman çıkarak keşfedebilir ve sonrasında otelinize dönüp huzurla uyuyabilirsiniz.

Havuz Seçenekleri

Tesisin bir adet açık, bir adet kapalı olmak üzere iki büyük havuzu bulunuyor. Denize mesafesi 12 kilometre, ancak nehir bu dezavantajı nötrlüyor. İki büyük havuzun yanında, çocuklar için de uygun boyutta bir havuz, Bc Spa Hotel Dalyan’ı bir aile oteline dönüştüren önemli niteliklerden. Gün boyunca, havuzda keyifli saatler geçirebilir ve havuz başı barlarında serinletici kokteyllerin tadına bakabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Nehir manzarası, huzur dolu ortamı, sessizliği bir yana, bu tesis en çok sağlıklı yaşam ve Spa hizmetleri ile ünlü. Bakıldığında, tam donanımlı bir fitness merkezi bulunan tesiste, her gün sporunuzu yapabilmeniz mümkünken, uzman terapistlerle donatılmış bir Spa merkezi de huzurlu bir terapi programı talep eden konukları bekliyor.

BC Club Spa; Türk hamamı, buhar banyosu, şok duşu, jakuzi, sauna gibi kullanım alanları ve uygulamalar için rahatlatıcı bir ambiyans ile tasarlanmış masaj odaları sunuyor. Terapistlerle yapacağınız görüşme sonrasında, modern ve geleneksel masaj hizmetlerinden ya da Spa ritüellerinden faydalanabiliyor, tabiri caizse bu vahada yeniden doğabiliyorsunuz. Ayrıca, Spa merkezinin güzellik bakımı uygulamaları da mevcut.

Genel Yorum

Siz de, huzur dolu, sessiz ve sakin bir bölgede; Dalyan’da, hem keşfetmek hem de bolca dinlenmek isterseniz, Bc Spa Hotel en iyi seçeneklerden bir tanesi. Bu otelde, Dalyan’ın görülmesi gereken pek çok yerine rahatlıkla gidebilir, tam donanımlı, kalabalıktan uzak ve rahat bir tatil yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz