Düğün hazırlıklarının başladığı şu günlerde, düğün tarihi için de çok bir zaman kalmamışsa ve balayı planınızı müstakbel eşinizle konuşuyorsanız, öncelikle çok doğru bir yazıya rastladığınızı belirtelim. Tatil Dükkanı, balayı tatili için hem ekonomik ve bütçenize uygun hem de kaliteli balayı otelleri sizler için listeleyecek.

Düğün masrafımız çok, bir de üzerine balayı masrafı eklenmesin, orta halli ekonomik bir balayı geçirelim diyenler için hazırladığımız bu liste içerisinde siz de oteller hakkında detaylı bilgiler alabilir, ek olarak Tatil Dükkanı ana sayfasını ziyaret ederek ilgili otellerde erken rezervasyon avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

5Side Premium Hotel

Side Premium Hotel

Antalya’nın Side bölgesindeki en güzel otellerinden bir tanesi olan ve şık yapısı ile dikkat çeken Side Premium Hotel, ihtiyacınız olan hemen her hizmeti içerisinde bulunduran bir tesis olarak göze çarpıyor.

Side Premium Hotel - SPA

Havuz manzaralı ve standart oda seçenekleri ile konuklarına en uygun seçenekleri sunmaya çalışan Side Premium Hotel içerisinde, balayı çiftlerine özel hizmetler de mevcut.

Odaya meyve ve şarap ikramı, oda süsleme hizmeti, a la carte restoranda nefis bir akşam yemeği ve daha pek çok hizmetin çiftleri beklediği Side Premium Hotel’i muhakkak balayı otelleri listenize ekleyin!

[hotel id=”5019″][/hotel]

4Temenos Luxury Hotel & Spa

Temenos Luxury Hotel

Ortakent, Muğla’da bulunan ve sadeliği şıklıkla birleştiren estetik yapısı ile dikkat çeken Temenos Luxury Hotel & Spa, sunduğu hizmetler ve ekonomik oluşu ile balayı çiftlerinin tercih edebileceği bir otel olarak görülüyor.

Temenos Luxury Hotel - Balayi

Deniz manzaralı deluxe, standart ve superior oda seçenekleri bulunan Temenos Luxury Hotel & Spa içerisinde; balayı çiftlerine özel olarak pek çok hizmet mevcut.

Erken giriş ve çıkış imkanı, balayı pastası, özel karşılama, oda dekorasyonu düzenlemesi ve daha pek çok hizmeti ile balayı çiftlerinin kesinlikle tercih edebileceği Temenos Luxury Hotel & Spa, listenize eklemeniz gereken yegane otellerden bir diğeri.

[hotel id=”6777″][/hotel]

3Palm Bay Beach Hotel

Palm Bay Beach Hotel

Datça’da bulunan harika tesislerden biri olan Palm Bay Beach Hotel de balayı tatili için ekonomik tatil önerilerinden bir tanesi olabilir. Hem kara manzaralı hem de deniz manzaralı oda seçenekleri ile konuklarına geniş bir portföy sunan Palm Bay Beach Hotel, denize sıfır yapısı ile de dikkat çekiyor.

Palm Bay Beach Hotel - Havuz

Balayı çiftlerine özel olarak meyve sepeti ve şarap ikramının yanında, masaj hizmetlerinde %20’ye varan indirimleri bulunan Palm Bay Beach Hotel içerisinde ayrıca oda süslemesi gibi hizmetler de veriliyor.

Balayında denize sıfır ve manzaralı bir odada, güzel bir tatil yaşamak istiyorsanız, tercihiniz Palm Bay Beach Hotel olabilir.

[hotel id=”6893″][/hotel]

2Crystal Paraiso Verde Resort & Spa

Crystal Paraiso Verde Resort - Havuz

Belek’in şık ve ekonomik otellerinden biri olan Crystal Paraiso Verde Resort & Spa da balayı çiftlerinin tercih edebileceği tesislerden bir tanesi.

Crystal Paraiso Verde Resort - Restoran

Havuzları, sunduğu spa merkezinin kalitesi ve daha pek çok hizmeti ile dikkat çeken Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, balayı çiftlerine özel olarak sabah kahvaltısı ikramı ve oda süslemesi gibi hizmetleri de sunmakta.

Balayı tatiline çıkmayı düşünen herkesin Crystal Paraiso Verde Resort & Spa’yı da listesine eklemesi gerektiğini düşünüyoruz.

[hotel id=”6027″][/hotel]

1Murat Reis Ayvalık

Murat Reis Ayvalık

Etrafınızda orman, karşınızda deniz… Ne de muhteşem bir balayı olurdu, değil mi? Murat Reis Ayvalık, anlattığımız her şeyi konuklarına sunan bir tesis ve hem suit hem de standart odaları ile hizmet veriyor.

Murat Reis Ayvalık - Balayı Oda

Balayı paketi içerisinde aromaterapi masajı, kontinental kahvaltı ikramı, tekne turu gibi hizmetleri bulunan Murat Reis Ayvalık’ta; bu balayı paketleri ile harika bir tatil geçirebilmeniz mümkün!

[hotel id=”6512″][/hotel]

 

Listede bulunmayan diğer ekonomik balayı otellerini web sitemiz üzerinden inceleyebilir, sizin için en uygun fiyatları görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz