Tatil Dükkanı Blog’dan herkese merhaba! Her ay olduğu gibi, 2024’ün son ayı olan Aralık ayı için de otel tavsiyelerimizi hazırladık. İçeriğimizde, Aralık 2024 Kıbrıs otel önerilerinde bulunacak, özel fırsatlarla hangi Kıbrıs otellerinde tatil yapabileceğinizi açıklayacak, ayrıca tesislerin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunmaya çalışacağız.

Cratos Hotel Balayı Deneyimi - Cage Club

Siz de, 2024’e girmeden önce son bir kez tatil yapma peşindeyseniz, Aralık ayında Kıbrıs’a uğrayabilir, vize ve pasaport gerekmeksizin bir tatil ve eğlence adasında rüya gibi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca, 2024 Kıbrıs Yılbaşı Sanatçı Programları yazımızda da, yılbaşı eğlenceleri düzenleyen tesislere özel bilgilendirmelerde bulunduk!

Elexus Hotel Resort & Spa

Girne’nin Çatalköy mevkiinde konumlanmış, giden her konuğun çok sevdiği ve tekrar tekrar gitmek istediği Elexus Hotel Resort & Spa, tam pansiyon plus konsepti ile hizmet veren tesislerden bir tanesi. Bakıldığında, bilhassa hizmetlerinden ve aktivitelerinden çok memnun kalınan tesisin; Standart, Deluxe, Süit gibi konaklama seçenekleri bulunmakta.

Gerek açık gerekse kapalı ve ısıtmalı havuzları ile dört mevsim havuz keyfi yaşayabileceğiniz Elexus içerisinde; ayrıca harika bir Spa merkezi de bulunuyor. Aralık ayında biraz dinlenmek ve ruhunuzu, bedeninizi stresten arındırmak isterseniz, Spa merkezindeki ücretsiz kullanım alanlarından ya da uzman terapistlerle geleneksel, modern masaj uygulamalarından yararlanabilirsiniz.

Çocuklarınız için ayrı aktivite alanları, oyun salonları, spor yapabileceğiniz pek çok sahası ve dahası ile Elexus, Aralık 2024’de gidebileceğiniz en güzel otellerden bir tanesi olarak göze çarpıyor.

Lord’s Palace Hotel Spa

Lord's Palace Hotel - Havuz

Girne’nin denize sıfır ve tam pansiyon plus konsepti ile işletilen otellerinden Lord’s Palace Hotel Spa da Aralık ayında gidebileceğiniz harika Kıbrıs otellerinden biri. Hem aktivite alanları hem de sunduğu olanaklar sayesinde, krallara layık bir tatil yapabilmenizi sağlayan tesiste Standart ve Süit oda seçenekleri mevcut.

Lord's Palace Hotel - Genel

Yaz aylarında dalış okulundan motorlu su sporlarına, özel plajında pek çok aktivitesi bulunuyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebiliyor, oyun oynayarak heyecanlı saatler geçirebiliyorsunuz. Ayrıca, bir deniz kadar keyif vermese de; tesisin kapalı havuzu hizmete her zaman açık.

Lord's Palace Hotel - Shiatsu Spa

Spa merkezinde, geleneksel ve modern pek çok masaj uygulamasının yapılabildiği Lord’s Palace; buhar odası, sauna, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanlarına da sahip. Gün boyunca, bu ücretsiz kullanım alanlarında vakit geçirip rahatlayabilmeniz de mümkün.

Cratos Premium Hotel Port Spa

En İyi Kıbrıs Balayı Otelleri - Cratos Premium

Krallara layık bir tatilin tek adresi, Lord’s Palace değil. Aynı zamanda Cratos Premium da, her konuğuna ayrıcalıklı gözüyle bakan ve bu bağlamda, mevsim fark etmeksizin talep ettikleri her şeyi sunabilen bir tesis olarak; Aralık ayı Kıbrıs otel tavsiyelerimizden bir diğeri. Tam pansiyon plus konsepti ile işletilen otelde; Standart, Superior, Villa, Süit gibi konaklama seçenekleri bulunuyor.

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Cratos

Denize sıfır plajda, bir özel plaj bulunuyor, ancak mevsim koşullarına bağlı olarak burası hizmete kapalı olabiliyor. Bu bağlamda, tesisin ısıtmalı kapalı havuzları keyifli saatler geçirebilmeniz için ideal bir seçenek. Cratos içerisinde, kapalı havuz dışında; tam donanımlı bir oyun salonu, dart ve bowling alanları da yer alıyor. Hem çocuklarınız hem de sevdiklerinizle harika vakit geçirebilmek için biçilmiş kaftan eğlenceli alanları bulunan tesisin, tamamen çocuklara özel bir oyun parkının bulunduğunu da hatırlatalım.

Kaya Artemis Resort 

Kaya Otelleri - Artemis

Artemis Tapınağı’ndan esinlenerek oluşturulan ihtişamlı mimarisi ve Kaya kalitesi ile son yılların en popüler Kıbrıs otellerinden Kaya Artemis Resort, Aralık ayı Kıbrıs otel tavsiyelerimizden bir diğeri. Ultra her şey dahil konsepti, dört mevsim limitsiz aktivite seçeneği ve özel sürprizleri ile konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatmayı vadeden otelde; Villa, Superior, Standart gibi oda seçenekleri bulunuyor.

Kaya Otelleri - Artemis1

Konforlu ve modern odalarında, her sabah deniz manzarası eşliğinde uyanabileceğiniz tesis içerisinde, futbol, tenis, masa tenisi, dart, basketbol oynayabileceğiniz alanlar ve amfi tiyatro şovları bulunuyor. 

Casinosu En İyi 10 Kıbrıs Oteli - Kaya Artemis

Kaydıraklı havuzlardan kapalı havuzlara; geniş havuz seçeneği ve kusursuz bir Spa merkezi ile gün boyunca eğlenip dinlenebileceğiniz Kaya Artemis Resort, Aralık 2024’de gidebileceğiniz en güzel otellerden. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz