Spa havuzu

Tatil sezonu açıldığına göre, hem eğlenebileceğiniz hem de zihninizi ve vücudunuzu yenileyebileceğiniz bir tatile ne dersiniz? Peki tatil fırsatlarının bulunduğu Antalya‘daki spa otellerini hiç ziyaret ettiniz mi? Antalya spa otelleri hakkında bilgi verdiğimiz bu yazımızı okuyarak daha detaylı bilgiye ulaşabilir ve bir rota oluşturarak muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Roma İmparatorluğu’ndan günümüze kadar gelen ve şimdilerde hem ülkemizde hem de tüm dünyada rağbet gören spa merkezleri, sizleri her açıdan yenilemeye hazır! Latincede “Selus Per Aqua” yani “Sudan gelen sağlık” anlamını taşıyan spa, su ile gerçekleşen terapileri ve vücut bakımlarını kapsayan bir hizmettir. Cildinize daha iyi bakmak, vücudunuzu ve ruhunuzu stresten arındırmak için tercih edeceğiniz spa merkezleri, kesinlikle size çok iyi gelecek!

Rixos Downtown Antalya

Rixos Downtown Antalya

Antalya’nın tam ortasında konumlanan Rixos Downtown Antalya, hem Akdeniz’in hem de Toros Dağları’nın benzersiz manzarasına sahiptir. Spa hizmetini layık bir şekilde yerine getiren bu tesis, aynı zamanda her an her yerde spor yapma imkanı sağlıyor. Fitness salonu dışında kapalı ve açık havuzları, tenis kortları ve daha pek çok olanağa sahiptir.

Neden kalmalıyım? İçerisindeki restaurant ve barlarda istediğiniz gibi takılacak ve eşsiz lezzetlerin tadına bakacaksınız. Yüzme havuzunda saatlerce güneşlenip yüzecek ve keyifli dakikalara imza atacaksınız. La Delmare Spa adındaki 1550 metrekarelik merkezinde Uzakdoğu, Asya ve Avrupa merkezli terapistlerden terapi programları alacak ve şık mimarisi ve hoş atmosferi ile huzurlu anlar yaşayacaksınız. Osmanlı mimarisine göre dizayn edilmiş Geleneksel Türk hamamı dışında ısıtılmış yüzme havuzu, sauna, buhar odası, relax lounge gibi olanaklardan da ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Olanaklar! Otelin bünyesinde; iki adet a la carte restaurant, güzellik salonu, kuaför, bar, açık havuz, market, açık ve kapalı restaurant, bedensel engelli odası, konferans, masaj ve otopark hizmetleri yer alır. Aynı zamanda masa tenisi, mini futbol ve fitness gibi aktivite imkanı sunan otel, çocuk kulübü, çocuk parkı, çocuk havuzu ve bebek bakımı gibi imkanlara da sahiptir.

Concorde De Luxe Resort

Concorde De Luxe Resort

Lara bölgesinde yer alan Concorde De Luxe Resort, Antalya spa merkezi için önerebileceğimiz bir diğer tesislerden biridir. İsmini ve konseptini Concorde uçaklarından alan bu otel, farklı ve modern iç ve dış mimarisi ile tematik bir oteldir. Şehir merkezine 15 km, Antalya havalimanına ise 10 km uzaklıkta bulunan otel, 4 bin metrekarelik bir alana inşa edilmiştir.

Neden kalmalıyım? Bisiklet dostu otel politikasına sahip olan Concorde De Luxe Resort, kendi bisikletiniz ile seyahat etmediğiniz takdirde kiralama imkanı sunar. Dünyanın her yerinden farklı spor dalları ile uğraşan sporcuları ağırlayan otel, aynı zamanda pek çok olanağa da sahiptir. Balayı için de bir seçenek olan bu otel, özel günlerinizde de yanınızda! Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, Barbekü, İtalyan, Deniz mahsulü, Izgara & Şarap, Türk mutfağı ve Uzakdoğu temalı 6 adet a la carte restaurantta muhteşem lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Özel olarak ve en modern ekipmanlar ile tasarlanan bakım kabinleri dışında buhar banyosu, jakuzi, masaj yatağı ve dinlenme yatağı gibi imkanları bulunan otelden, ister çift olarak ister yalnız başınıza keyif yapın! Sessiz ve huzurlu atmosferi ile birlikte Spa bakımları ve masaj terapileri ile hem bedeninizi hem zihninizi hem de ruhunuzu temizlemeye hazır olun. Bunun dışında Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamaları yaptırırken, Carpe Diem Spa merkezinde yüz ve vücut uygulamaları yaptırabilirsiniz.

Spa merkezinin içerisindeki cafede çayınızı yudumlayabilir, özel bahçesinde dinlenebilirsiniz. Bu sayede tüm streslerinizden arınacak ve bedeninizi dinleyeceksiniz. Size özel olarak hazırlanan programlar ve bakımları da değerlendirerek kendinizi şımartmayı unutmayın! Spa merkezinin masaj, sauna, buhar odası, spa butik, Türk hamamı, vitamin bar, binber gece suite, saray banyosu ve havuz gibi seçeneklere sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Olanaklar! Fitness merkezi, tenis kortu, su jimnastiği, aerobik, masa tenisi, su voleybolu, badminton, boccia, basketbol, mini golf, mini futbol, dart, motorsuz su sporları ve langırt gibi aktivitelerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Ya gündüz gerçekleşen aktivitelere ya da gece gerçekleşen aktivitelerden birine katılarak sadece eğlenceye odaklanabilirsiniz. Ayrıca ister otelin plajında ister havuzunda keyifli dakikalar yaşayın! Tercih sizin. 🙂

Crystal Tat Beach Golf Resort 

Crystal Tat Beach Golf Resort

Belek bölgesinde yer alan Crystal Tat Beach Golf Resort, denize sıfır konumu ile çok sık tercih edilmektedir. Ayrıcalıklar dünyası sloganı ile konuklarını ağırlayan otel, hem golf severler hem de yenilenmek isteyenlerin adresidir diyebiliriz. Çünkü tesis içerisinde tam teşekküllü harika bir spa merkezi bulunmaktadır. Aynı zamanda kumlu plajı, farklı büyüklükteki havuzları ve aquaparkı ile hem çocuk hem de yetişkinlere hitap eder.

Neden kalmalıyım? Maksimum eğlence yaşayacağınız ve unutulmaz anılar biriktireceğiniz bu yerde, konforu ve muhteşem hizmeti bir arada yaşayacaksınız. Animasyon, şovlar ve canlı müzik konserlerinin yanı sıra bowling, bilardo, langırt ve dart gibi oyunlarla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Aynı zamanda içerisindeki mini kulüp, spor ve fitness, toplantı salonu ve golf gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Tam donanımlı Spa merkezinde hem cilt hem de vücut bakımlarınızı yaptırarak tatilinize eşsiz bir deneyim katacağınız kesin. Antalya en iyi spa otelleri arasında yer alan Crystal Tat Beach Golf Resort, spa merkezinin yanı sıra Türk hamamı, sauna ve buhar odası gibi hizmetlere de sahiptir. Deniz yosunu tedavisi, vücut peelingi ve selülit tedavisi gibi vücut bakımı seçeneklerinden istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Öte yandan rahatlatıcı ve yatıştırıcı masaj, sıcak taş terapisi, aroma terapisi, shiatsu, reiki, refleksoloji, Thai ayak masajı, Osmanlı masajı, Thai masajı ve Hint baş masajı gibi seçeneklerin bulunduğu masaj odasından da dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda klasik ve özel cilt bakımları ve aroma terapi gibi cilt bakım ünitesini de değerlendirmeyi unutmayın!

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort

Antalya spa masaj için önerilebileceğimiz bir diğer otel Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, Limak Grubu otellerinden biridir. Havuzunda yüzüp güneşlenebileceğiniz, çeşitli aktivitelerine katılarak eğlenebileceğiniz ve vücudunuzu yenileyerek canlandırabileceğiniz bu oteli kesinlikle listeye eklemelisiniz.

Neden kalmalıyım? Standart oda, aile odası ve suit oda şeklinde hizmet veren otel, hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok olanağa sahiptir. Her lezzeti deneyimleyebileceğiniz restaurantı sayesinde tatilinizi daha da keyifli hale getireceksiniz. İçerisinde yer alan Aster Spa merkezi, 2007 yılında kadrosunu tamamen yenilemiş ve hem yerli hem de yabancı profesyonelleri bir araya getirmiştir. Bu spa merkezi, Thai mesajı, anti selülit masajı, taş majaı, ayurveda masajı, çikolata masajı ve ayak masajı gibi masaj tekniklerinden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Bu masaj teknikleri dışında cilt bakımı ve yüz maskeleri de yaptırarak cildinizi yenilemeyi ihmal etmeyin!

Olanaklar! Yüzme havuzları, motorlu ve motorsuz su sporları, fitness, animasyon, çocuklar için mini kulüp ve gençlik kulübü gibi daha birçok olanağı bünyesinde yer verir.

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Belek’te yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort, her biri lüks şekilde tasarlanan odalarında ve özel havuzlu villalarında gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlıyor. Özel havuzlu balayı otelleri arasında yer alan otel, aile, arkadaş grubu veya romantik çiftlerin tercih ettiği bir oteldir.

Neden kalmalıyım? Saf beyaz kumlu bir plaj, özel olarak tasarlanan aquaworld, dalga havuzu, su oyunları parkı, hız kaydırağı, yüzme havuzları, tüp kaydırak, çılgın nehir, dönen kaydırak ve bebek havuzu gibi imkanlara sahip olan otelde, farklı bir deneyim yaşayarak tatiliniz boyunca keyifli dakikalara imza atacaksınız. Pavilyonlarda vakit geçirecek, plajda veya iskelede güneşlenecek, aktivite havuzu, yetişkin havuzu, ısıtmalı açık havuzu, spa merkezindeki ısıtmalı kapalı ve açık havuzunda yüzeceksiniz.

Antalya belek spa otelleri arasında yer alan bu otel, sadece bu özellikleri ile değil, aynı zamanda spa & sağlık hizmetiyle de gelenleri büyülüyor. Oldukça ferah bir ortama sahip olan GreenDoor Spa & Wellness, masaj odaları, spa ritüelleri, güzellik ve bakım hizmetleri, dinlenme alanları ile misafirlerin her şeyden uzaklaşmasını ve dinginleşip dinlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda içerisindeki Greencell Beauty Center, GreenHygiene ve fitness gibi hizmetlerden de yararlanabileceğinizi unutmayın!

Olanaklar! CIP terminal, fast track & lounge, VIP havaalanı transferi, helikopter transfer, Land of Legends ve Real Madrid Foundation Clinic Turkey gibi ayrıcalıkların yanı sıra golf, tenis, futbol, plaj voleybolu, basketbol ve mini futbol gibi aktiviteler otelin bünyesinde yer alıyor. Öte yandan konserler, şovlar, günlük aktiviteler, canlı müzik, gece kulübü, partiler, çocuk şovları, yaz – kış konseptlerine uygun haftalık eğlence programları ve oyun merkezi gibi birçok imkana sahip olan otel, minik misafirler için de birçok olanağa sahiptir. Chuckles çocuk kulübü, teenage club, çocuk havuzları ve çocuk macera parkı gibi hizmetlerden çocuklarınız diledikleri gibi zaman geçirebilir.

Sentido Zeynep Golf Resort

Sentido Zeynep Golf Resort

Antalya masaj spa hizmeti veren diğer yerlerden biri de Sentido Zeynep Golf Resort oteldir. Doğası ve çevresi büyük bir özenle korunan otel, misafirlerini en yüksek kalitede ağırlamaktadır. Türkiye’deki spa merkezlerinin en iyileri arasında yer alan Sentido Zeynep Golf Resort, aynı zamanda muhteşem bir golf sahasına ev sahipliği yapıyor.

Neden kalmalıyım? Balık, İtalyan, Meksika ve Çin olmak üzere 4 ayrıcalıklı a la carte restorana sahip olan otel, lezzetli menüleri ile genel olarak herkesi memnun etmeye yetiyor. Karnınız doyduktan sonra gündüz ya da gece gerçekleşen etkinliklere katılmalı ve eğlenceli zamanlar yaşamaya hazır olmalısınız! Fitness, aerobik, basketbol, plaj voleybolu, mini-futbol, okçuluk, tenis, golf, kano, rüzgar sörfü, su kayağı, katamaran gibi aktivitelerle sevdiklerinizle yarışlar yapabilirsiniz. 🙂

Ayrıca dans şovları, müzikaller, animasyon gibi gece aktiviteleri ile de güzel bir kapanış yapabilirsiniz. Otel çocuklarınızı da unutmuyor! Mini kulüpte çocuklar yeni arkadaşlarıyla kaynaşıp doya doya eğlenirken, aileler de kafalarını dinleyerek daha rahat bir tatil geçirecekler. Çocuk havuzu, kaydıraklı havuz, açık yüzme havuzu, olimpik havuz ve plajında dilediğiniz gibi yüzüp güneşleneceksiniz.

Otelin bünyesinde yer alan Sultan’s Spa & Wellness, özenle dizayn edilmiş olup, hem bedeninizi hem de ruhunuzu yenilemenize yardımcı olur. Sauna, hamam, masaj salonu ve fitness gibi olanaklara da sahip olan bu merkeze, kesinlikle tatiliniz boyunca her gün gelerek vücudunuzu dinlendirmelisiniz.

Olanaklar! Açık restaurant, kapalı restaurant, market, güzellik salonu, konferans, kuaför, 5 adet a la carte restaurant, tiyatro, bar, otopark, doktor, bebek bakımı, çocuk parkı ve yukarıda saydığımız gibi çokça şey otelin bünyesinde yer alıyor.

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

Belek’in en güzel otellerinden biri olan Titanic Deluxe Golf, Titanic Hotels grubunun bir parçasıdır. Titanic Deluxe Golf, hem bolca eğlenebileceğiniz hem de tatili sonuna kadar yaşayacağınız nadir yerlerdendir. Zengin açık büfe restaurantlarının yanı sıra Türk, İtalyan, Beef Grill Club ve Sea Food A’la carte restaurantları ile hem gözünüze hem de midenize hitap etmeyi unutmuyor!

Neden kalmalıyım? Özel kumlu plajında keyifli vakit geçirebileceğiniz gibi içerisindeki ikisi kapalı olmak üzere toplamda 11 yüzme havuzunda da istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Su kaydırakları, kabanalar ve çocuk alanları gibi seçenekleri ile de oldukça göz doldurduğunu söylemek lazım. Denizden sıkılırsanız, tenis, basketbol, golf, kum voleybolu ya da su sporları gibi aktivitelere de katılım gösterebilirsiniz. Ayrıca ya çocuk kulübünde ya da gençlik kulübünde çocuklarınızı gönül rahatlığıyla bırakarak eğlenmelerine izin verebilirsiniz.

Son teknoloji donanımlar ve uzman personeller sayesinde bedeninizi ve zihninizi yenileyeceğiniz BeFine Spa Merkezi, 13 bin metrekarelik bir alana sahiptir. Uzak Doğu’dan ve Osmanlı mimarisinden etkilenen bu yapı, özel dizayn edilmiş odaları, dinlenme ve arınma programları, egzotik kokular, dinginlik, sessiz ve huzurlu ortam, rahatlatıcı çay seremonileri ile adeta kendinizi iyi hissetmenize neden olur.

Aynı zamanda spa merkezi bünyesinde tropikal görünümlü jakuziler, maden suyu havuzu, buhar odaları, sauna, mağara odaları ve macera duşları gibi pek çok olanak bulunuyor. Kaplıca havuzları, hamam, dinleme odaları ve spa süiti gibi hizmetlerden birini seçerek gününüzü tamamıyla güzelleştirebilirsiniz.

Calista Luxury Resort

Calista Luxury Resort

Belek’in lüks otellerinden biri olan Calista Luxury Resort, hem lüks hem de şık bir tatili bir arada buluşturuyor. Antalya spa otelleri arasında da yoğun talep gören Calista Luxury Resort, aynı zamanda birbirinden farklı avantajlara ve ayrıcalıklara sahiptir. Denize sıfır konumuyla bir hayli dikkat çeken otel, şehir merkezine de oldukça yakın bir konumda yer alır.

Neden kalmalıyım? Yetenekli şeflerin sunduğu mükemmel lezzetleri tadacak, havuzlarından birini seçerek tatilin keyfini çıkaracak, iskelesinde bol bol fotoğraflar çekecek, plajında deniz, kum ve güneş üçlüsüne katılacak, pavilyonlarda manzaraya karşı dinlenecek ve bünyesinde barındırdığı spor olanaklarından dilediğiniz gibi faydalanacaksınız.

İç dünyanıza tamamen yoğunlaşmanızı sağlayan Callos Spa, hem ruhunuza hem de bedeninize kusursuz dokunuşlar sunar. Su ve aromatik yağlar eşliğinde harika bir gün geçirmenizi mümkün kılan spa merkezi, Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanmıştır. Ayrıca bu merkez içerisinde geleneksel hamam ritüelleri, terapileri, masajları ve cilt bakımı uygulamaları gibi alternatifler de bulunur.

Olanaklar! Fast track, CIP terminali hizmetleri, VIP havalimanı transferi, özel kahya ve özel tenis kortu Calista gibi ayrıcalıklı imkanlar sağlayan otel, aynı zamanda 24 saat restaurant hizmeti de sunar. Her yaş grubuna hitap eden kulüpleri ile çocuklu ailelerin ise gözdesi olmaya başarıyor.

Cornelia De Luxe Resort 

Cornelia De Luxe Resort 

Belek’in İleribaşı mevkiinde yer alan Cornelia De Luxe Resort, denize sıfır konumu ve golf sahası ile fazlasıyla dikkat çekmektedir. Kusursuz bir konaklama imkanı sağlayan otel, misafirlerine lüks ve konforu aynı anda yaşatıyor diyebiliriz. Uzun konaklama tatil anlayışına en uygun yerlerden biri olan bu oteli, mutlaka Antalya gezi listenize eklemelisiniz. Hem bebekler hem de çocuklar için ayrı ayrı imkanlara sahip olan otel, dünyanın en iyi golf kulüplerine yakışan uyumu ve kaliteyi aynı anda gözler önüne serer.

Neden kalmalıyım? Sporu ve eğlenceyi birleştirmek istemez misiniz? Gündüz aktivitelerine katılamazsanız hiç üzülmeyin! Geceleri düzenlenen birbirinden ilginç gösteriler, müzikaller, akrobasi, dans, folklor, komedi gösterileri ve ödüllü yarışmalar gibi pek çok etkinlikten de faydalanabilirsiniz. Ödüllü şeflerinden ellerinden yediğiniz lezzetleri unutmayacak ve mükemmel bir ambiyansla sizin için özel olarak hazırlanan sofralara bayılacaksınız. Ayrıca spor faaliyetlerinden herhangi birini tercih ederek dengeyi koruyabilirsiniz.

Kendine has felsefesi ile hizmet veren CrassulaEco Spa Merkezi, hem kişi hem de çevre sağlığına çok önem verdiği için %100 doğal malzemeler kullanıyor. Sertifikalı uzmanlar tarafından yapılan uygulamalar, hamam, vücut ve cilt bakımları olmak üzere üç kategoriye ayrılıyor. Deniz tuzu peeling, organik Akdeniz vücut bakımı, cilt bakımı, aromaterapi masajı, Hint baş masajı ve daha pek çok hizmetinden yararlanma şansına sahipsiniz.

Royal Wings Hotel

Royal Wings Hotel

Akdeniz’in mavi sularına açılan altın renkli kumsalı ile ön plana çıkan Royal Wings Hotel, Lara’nın en lüks otellerinden biridir. Sessiz ve sakin ortamı, hurma ağaçları ile çevrili yemyeşil bahçeleri, çocuk ve yetişkin havuzları ve muhteşem dizayna sahip odaları ile oldukça özgün ve seçkin bir oteldir. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, bünyesinde barındırdığı restaurant hizmetleri ile de yoğun bir talep görüyor.

Neden kalmalıyım? İçerisindeki havuzlardan birini seçerek saatlerce yüzüp güneşlenebilir ve keyif yapabilirsiniz. Ayrıca aquapark hizmetinden de hem çocuklar hem de yetişkinler doya doya tadını çıkarıp eğlencenin dibine vurabilir. 🙂 Aynı zamanda çocuklarınız için ayrı olarak mini Disco ve çocuk oyun alanı gibi aktivite alanları mevcuttur.

Fiziksel ve zihinsel olarak yenilenip canlanacağınız Wellness ve Spa merkezi, uzman personeller ve son teknoloji donanımlar ile harika bir hizmet anlayışına sahiptir. Endonezya’nın Bali Adaları’ndan gelen masörlerin bulunduğu bu tesiste, aynı zamanda jakuzi, rahatlama odası, hamam, buhar odası ve sauna gibi hizmetler de bulunur. Kapsül bakımı ve cilt bakımı gibi daha pek çok hizmetten yararlanabileceğinizi de unutmayın.

Olanaklar! Otelin içerisinde istediğiniz ve ihtiyacınız olan her şeyi bulmanız mümkün. Ancak bunun dışında su sporları, su jimnastiği, bilardo, masa tenisi, dart, internet kafe, gündüz ve gece animasyonları, plaj voleybolu, basketbol, oyun salonu, Disko, canlı müzik, tenis, mini kulüp ve lunapark gibi daha pek çok aktivite ve eğlenceye sahip olduğunu belirtelim.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa

Crystal Sunrise Quenn Luxury Resort & Spa

Antalya Crystal Sunrise Luxury Resort & Spa, Side’nin en iyi otelleri arasında yer almaktadır. Denize sıfır konumunun yanı sıra içerisindeki spa merkezi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu otel, kara ve deniz manzaralı suitler, aile odaları ve standart odaları ile birçok kitleye hitap etmektedir.

Neden kalmalıyım? Crystal Otelleri bünyesinde olan bu otel, birçok etkinliğe katılma ve aktivite yapma imkanı sağlıyor ve büyük küçük demeden herkesi memnun etmeyi başarıyor. İçerisinde aynı zamanda hem yetişkinler hem de çocuklar için bir aquapark bulunuyor. Burada ister çocuklarınızla ister arkadaşlarınızla eğlenerek zamanı unutun! Çocuklar için büfe ve kulüp gibi imkanları bulundurması da aileleri bir hayli sevindiriyor.

Tatiliniz boyunca sadece eğlenmeyecek, aynı zamanda Spa sağlık ve güzellik merkezi ile de dinleneceksiniz. 800 metrekarelik tam donanımlı bir hizmet sunan bu merkez, hem cilt hem de vücut bakımları, Bali tipi masaj üniteli bahçesi, jakuzili yataklar, açık yüzme havuzu (Hidro masaj sistemli) ve özel jakuzi gibi hizmetleri bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda hamam, sauna, kuaför ve buhar odası gibi hizmetler de bulunuyor.

Merkezin biraz da özelliklerinden bahsetmek gerekirse; bitki ve çiçek terapisi, deniz yosunu terapisi, aroma hidroterapi, deniz yosunu tedavisi, vücut peelingi, selülit tedavisi, rahatlatıcı ve yatıştırıcı masaj, sıcak taş terapisi, aroma terapi, shiatsu, refleksoloji, thai ayak masajı, Osmanlı masajı, thai masajı, hint baş masajı, klasik ve özel cilt bakımları gibi pek çok tekniğe başvurulur.

Olanaklar! A la carte restaruant, su kaydırağı, açık ve kapalı havuz, bar, kuaför, restaurant, market, konferans salonu gibi hizmetlerin yanı sıra ücretli olarak araç kiralama, deniz bisikleti, kano, paraşüt, yelkenli, doktor, jakuzi, katamaran, spa, banana, jet-ski, masaj ve sörf gibi aktivitelerinden ve olanaklardan yararlanabilirsiniz. Ücretsiz olarak ise, otopark, basketbol, dart, hamam, sauna, tenis, internet, plaj voleybolu, Disco, masa tenisi, TV salonu, squash, animasyon, canlı eğlence, fitness, mini futbol, su kaydırağı ve voleybol gibi aktivite ve hizmetlerden de yararlanabileceğinizi söylemeden geçmeyelim.

Laphetos Beach Resort

Laphetos Beach Resort

Antalya Side bölgesinde yer alan Laphetos Beach Resort, merkeze 23 km mesafede bulunuyor. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, standart, aile ve engelli odası olmak üzere toplamda 350 odaya ev sahipliği yapmaktadır.

Neden kalmalıyım? Havuzunda, aquaparkında veya plajında eğlenceli vakit geçirecek, lezzetli menülerinin tadına doyasıya bakacaksınız. Denize sıfır konumu ile yoğun ilgi gören otel, gün boyu havuz başında aktivite yapma imkanı sunuyor. Aynı zamanda her gece çocuklara ve yetişkinlere konsept şovlar ve gösteriler de düzenlenmektedir. İsteyenler animasyon sonrası gece kulübünde bu eğlenceye devam edebilirler.

Antalya hotel resort & spa olarak tercih edebileceğiniz yerlerden biri olan Laphetos Beach Resort, tatilinizi daha da keyifli hale getirecek. İçerisindeki spa merkezinde ücretsiz olarak fitness yapabilir ve konaklamanız boyunca kilonuzu dengede tutabilirsiniz. Aynı zamanda hamam, sauna, masaj ve kese – köpük gibi hizmetlerden de dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Olanaklar! A la carte restaurant, açık ve kapalı havuz, açık ve kapalı restaurant, bar, güzellik salonu, su kaydırağı gibi özelliklerin dışında ücretsiz olarak plaj futbolu, Disco, masa tenisi, animasyon, plaj voleybolu, fitness, sauna, voleybol, basketbol, tenis, dart ve hamam gibi aktivite ve olanaklardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca doktor, deniz bisikleti, spa, banana, jet-ski, sörf, bilardo ve masaj gibi hizmetlerden de ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

Denize sıfır bir konumda yer alan Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa, yemyeşil bir atmosferi ile gelenleri resmen büyülüyor. Her biri şık bir biçimde dizayn edilmiş 471 odaya hizmet veren otel, aynı zamanda ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde barındırıyor.

Neden kalmalıyım? Ultra her şey dahil sistemine sahip olan otel, Osmanlı, İtalyan, Çin, Balık ve Meksika restaurantları ile her damak zevkine hitap ediyor. Otelin özel plajında veya havuzlarında keyifle yüzüp güneşlenebilir, aynı zamanda aquaparkında çocuklarınız ya da arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Eğlenmekten sıkıldığınızda biraz bedeninizi dinlendirmek ve ruhunuzu dinlemek isterseniz kalite belgeli spa merkezini değerlendirebilirsiniz. Spa merkezi içerisinde yer alan hamam, sauna, masaj ve cilt bakımı gibi hizmetlerinden de ihtiyacınıza göre faydalanmanız mümkün.

Olanaklar! Kapalı ve açık havuz, oyun odası, su kaydırağı, tiyatro salonu, dart, animasyon, Disco, market, doktor, bar, açık ve kapalı restaurant, a la carte restaurant, kuaför, spa merkezi, güzellik salonu, hamam, sauna, masaj, fitness, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu ve tenis gibi daha pek çok aktivite ve olanak bulunuyor.

Nirvana Mediterranean Excellence

Nirvana Mediterranean Excellence

Muhteşem doğallığının yanı sıra mavi ve yeşili bir bütün olarak en iyi şekilde yansıtan Nirvana Mediterranean Excellence, sedir ağacından inşa edilmiş evleri ile muazzam bir tatil noktasıdır. Bölgenin yeşilliğine dokunmadan ve doğallığını bozmadan inşa edilen bu evler, kızılçam ormanının içerisinde geniş bir alanda yer alıyor.

Neden kalmalıyım? Alışılagelmiş konseptlerin dışına çıkan bu otelde, yöresel ve sağlıklı lezzetler ile tatilinizi nirvanaya çıkaracağınız kesin! Hem herkese yakın tatlar sunması, hem el değmemiş bir doğaya sahip olması, hem de eşsiz bir maviliğe bürünmesi herkesi heyecanlandıracak nitelikte. Kendine ait plajı, iskelesi, pavilyonları, havuzu, aquaparkı gibi seçeneklerine sahip olması da cabası!

Minik misafirler için 3 farklı yaş grubuna hitap eden kulüplerinin de içerisinde bulunduğunu belirtelim. 4 – 7 yaş grubu Mini Club, 8 – 12 yaş grubu Maxi Club ve 13 – 17 yaş grubu Teenage Club, çocuklarınızın tatilini unutulmaz kılıyor. Öte yandan sadece çocuklarınızı değil, sizleri de düşünen bir otel olduğunu söylememize gerek var mı? Tatiliniz boyunca içerisindeki spa merkezinde dinlenerek, bu huzurlu atmosferi daha yakından soluyacaksınız.

Olanaklar! A la carte restaurant, açık ve kapalı restaurant, konferans salonu, açık ve kapalı havuz, bar, kuaför, su kaydırağı, güzellik salonu, market, otopark, basketbol, dart, hamam, mini golf, voleybol, plaj voleybolu, Disco, masa tenisi, sauna, tenis, animasyon, canlı eğlence, fitness, canlı eğlence, mini futbol, sinema ve TV salonu gibi aktivite ve olanaklara sahiptir. Ayrıca bilardo, dalgıçlık okulu, jakuzi, katamaran, paraşüt, doktor, bisiklet, deniz bisikleti, jet-ski, masaj, spa, banana, bowling, internet cafe, kano, oyun salonu ve sörf gibi aktivite ve olanaklardan ücretli olarak faydalanabileceğinizi de ekleyelim.

Seaden Sea World Resort & Spa

Seaden Sea World Resort & Spa

Seaden Otelleri çatısı altında yer alan Seaden Sea World Resort & Spa, Kızılağaç Turizm merkezinde konumlanıyor. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, deniz ile içe içe konumu ve eşsiz manzarası ile gelenleri kendine aşık ediyor desek yanılmayız. 🙂

Neden kalmalıyım? Eğlence havuzu, relax havuzu, çocuk havuzu, kaydırak havuzu ve kapalı havuzu gibi pek çok seçeneğe sahip olmasıyla sıklıkla tercih ediliyor. Üstelik animasyon ekibinin gösterileri ile de tatilinize eğlence katacaksınız. Böylesine harika bir ortamda unutulmaz ve farklı bir deneyime imza atmak istiyorsanız, mutlaka spa merkezine gitmelisiniz.

Uzakdoğu’nun egzotik esintileri ile Türk geleneklerini birleştiren bu merkezde, bedeninizi ve ruhunuzu dinlendireceksiniz. 2,500 metrekarelik geniş bir alana kurulu olan bu merkez içerisinde; buhar odası, sauna, VIP hamam, genel hamam, geniş masaj odası, cilt bakım ve vücut bakım odası gibi olanaklar ve hizmetler bulunuyor.

Olanaklar! Masa tenisi, okçuluk, tenis, boccia, dart, aerobik, jimnastik, plaj voleybolu, su topu, havuz oyunları, mini futbol, özel kostümlü sahne şovları, oyun salonu, fitness ve mini club gibi daha pek çok aktivite ve hizmet bu otelin bünyesinde yer alıyor.

Michell Hotel

Michell Hotel

Alanya şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Michell Hotel, aynı zamanda pek çok noktaya yakınlığı ile de gözde yerlerden biridir. Toros Dağları’nın yamaçlarında kurulu olan bu otel, deniz kıyısı manzarasına ek olarak Alanya Kalesi manzarasıyla da büyük ilgi görüyor.

Neden kalmalıyım? Restaurantlarda uluslararası menülerden damak zevkinize göre bir tercih yapacak ve asla pişman olmayacaksınız! 🙂 Yemek yemenin yanında eğlence olmazsa olmaz. Profesyonel şovlar, özel partiler, Disko, canlı müzik performansları gibi etkinliklere katılım göstererek tatilinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca dart, tenis, plaj voleybolu, fitness, masa tenisi ve su jimnastiği gibi olanaklardan ücretsiz olarak faydalanırken, motorlu su sporları aktivitelerinden ise ücretli olarak faydalanabilirsiniz.

O kadar koşuşturmanın ardından Spa merkezinde şöyle güzel bir yenilenmeye ihtiyacınız yok mu? Bizce kesinlikle vardır! Huzurlu bir ambiyansın içerisinde kendinizi bulacak ve resmen deşarj olacaksınız. Sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, şok duşlar ve hamam gibi hizmetleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Masaj & peeling, sağlık merkezi, cilt ve vücut tedavileri, güzellik merkezleri, cilt bakım ve yosun tedavisi, kuaför, thai masajı, bali masajı ve doktor hizmeti gibi olanaklardan ise ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Amelia Beach Resort Hotel & Spa

Amelia Beach Resort Hotel & Spa

Side bölgesinde bulunan Amelia Beach Resort Hotel Spa Antalya Turkey, ultra her şey dahil konsepti ile hizmet vermektedir. Oldukça geniş bir alana kurulu olan Amelia Beach Resort Hotel & Spa, denize sıfır konumu ile adeta baş döndürücü bir güzelliğe sahiptir.

Neden kalmalıyım? Havuzunda vakit geçirebilir, plajında yüzüp güneşlenebilir, tesisteki banana, deniz bisikleti, kano ve sörf ile su sporları yaparak eğlenceli saatlere imza atabilir, daha sakin zaman geçirmek isteyenler bilardo ve bowling gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Odaların içerisinde ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz gibi, aynı zamanda tesis içerisinde fotoğrafçı, doktor, güzellik salonu, market ve araç kiralama gibi imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Tüm bunların dışında özellikle spa merkezine bayılacağınız ve kendinizden geçeceğiniz garanti! İster sabahtan gelin ve güne daha zinde başlayın, ister akşam gelin ve tüm yorgunluğunuzu alın. Aynı zamanda sauna, hamam, masaj ve güzellik salonu gibi hizmetlerini de keyfinize ve ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort Hotel

Antalya Susesi Resort Spa Hotel Belek, Türkiye’de özel havuzlu oteller arasında yer alıyor. Belek bölgesinde yer alan Susesi Luxury Resort, daha çok çift olarak konaklayan misafirlerden tam not alıyor. Ayrıca balayı oteli arayan çiftler için de tavsiye edebileceğimiz bu otel, kesinlikle gezi planınızda olmalı.

Neden kalmalıyım? Muhteşem manzaraya ek olarak her odada bulunan özel havuz, adeta kendine aşık ediyor. Özel havuzun yanı sıra jakuzi, kişiye özel şezlong, villa tipi konaklamalarda hem kapalı havuz hem de müstakil bahçe gibi olanaklar eşlik ediyor. Bu mükemmel konaklamanın dışında dünya mutfağı ve bölgesel tatların bir arada olduğu restaurantı ve özel kokteyllerin yapıldığı barı da oldukça beğeneceksiniz. Dolu dolu programlarla eğlenecek ve aktivitelere katılacak, spor salonunda antrenman yapacak, spa merkezinde dinlenip kendinize geleceksiniz.

Stresten uzaklaşmaya ve günün tüm yorgunluğunu atmaya hazır olun! La Calisse Spa merkezi içerisinde, VIP spa süitler, ayurveda odası, bakım ve masaj odası, hamam, sauna, buhar odası, hydro bath odası, afizyon duşu, dinlenme bölümü, vitamin bar, kapalı havuz ve fitness salonu bulunuyor. Geleneksel masaj terapileri, aroma terapiler ve doğal taş masajları, VIP uygulamalar ve bakım kürleri, güzellik bakımları ve egzotik ayak masajları gibi hizmetlerden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

B Business Hotel & Spa 

B Business Hotel & Spa 

Antalya spa otelleri arasında sıklıkla tercih edilen B Business Hotel & Spa Antalya, kendine özgü stili ile çağdaş bir mimariye sahiptir. Toplamda 101 odaya hizmet veren otelde, ihtiyacınız olan her şeyi hem odalarda hem de tesiste bulabilirsiniz.

Neden kalmalıyım? Şehir merkezine oldukça yakın olan bu otel, lezzetli menüleri ile herkesin hem damak hem de göz zevkine hitap ediyor. Antalya merkez spa otelleri arasında gösterebileceğimiz B Business Hotel & Spa, sıcak yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, sıcak – soğuk içecekler ve masaj çeşitleri gibi pek çok olanağı bünyesinde barındıran spa merkezine sahiptir.

City Live Hotel

City Live Hotel

Şehir merkezinde konumlanan City Live Hotel Antalya Spa, çevresindeki olanaklarla büyük rağbet görüyor. Alışveriş merkezleri, mağazalar, oyun parkları, eğlence merkezleri, restaurant ve gece kulüplerine oldukça yakın olan bu otel, özellikle kısa süreli seyahatler için birebirdir.

Neden kalmalıyım? Eşsiz lezzetli menülerin tadına doya doya bakacağınız bu yerde, keyifli zaman geçirmek ve dinlenmek istiyorsanız kesinlikle spa merkezine uğramadan dönmemelisiniz. Geniş bir alanda kurulu olan fitness center ve spa center, vaktiniz olduğu sürece değerlendirebileceğiniz avantajlardan biridir.

Özel masaj uygulamaları ile yenilecek ve günün yorgunluğunu atacaksınız, buhar odası ve sauna gibi hizmetlerden yararlanarak hem cildinizi yenileyecek hem de ruhunuzu tazeleyeceksiniz. Kapalı yüzme havuzunda resmen dinlenerek eğleneceksiniz. Geleneksel Türk hamamı ve jakuzi gibi olanaklardan da faydalanabileceğinizi unutmadan söyleyelim.

**Evett, Antalya spa otelleri yazımız burada son buluyor. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmak için yorumlarda buluşalım. 🙂 Aynı zamanda fırsatları yakalamak, indirimlerden faydalanmak ve erken rezervasyon yaptırmak için Tatil Dükkanı sayfamızı ziyaret edebileceğinizi unutmayın! 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz