Eşsiz Akdeniz doğasının masmavi deniz ile buluştuğu bir noktaya, Alanya, Okurcalar’a giderek harika bir tatil yapmaya ne dersiniz? Denize sıfır konumu ve üstün hizmet kalitesi ile Alanya’nın en popüler otellerinden Justiniano Deluxe Resort, konuklarına bu harika tatili vadedebilen tesislerden. Her şey dahil konsepti, aktiviteleri ve dahası ile dikkat çeken tesisi, Tatil Dükkanı Blog’da bugün detaylı bir biçimde inceleyeceğiz.

Siz de, Alanya’da güzel bir tatil yapmak, Akdeniz’in huzur dolu vahasında hem eğlenip hem de bolca dinlenmek isterseniz, tesisin erken rezervasyon fırsatlarından Tatil Dükkanı aracılığı ile yararlanabilir, şimdiden rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, 2023 Yılbaşı kategorimizi sizler için zenginleştirmeye devam ediyoruz. Göz atmayı ihmal etmeyin!

Konaklama Seçenekleri

Tesis içerisinde dört ana kategoride konaklama seçenekleri mevcut. Her biri modern ve ferah bir biçimde düzenlenmiş bu konaklama seçeneklerinin hangisini tercih ederseniz edin, rahat edebileceğiniz aşikâr.

Standart Oda

Otelin ana binasında yer alan Standart Oda seçeneği, toplamda 79 adet ve her biri 28-36 metrekare büyüklüklerinde. Her biri balkon ile taçlandırılmış bu odaların, bazıları deniz manzaralı olarak da sunulabiliyor. İki ya da üç kişilik tatiller için ideal bir seçim olan Standart Oda, genelde en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında yer almakta.

Aile Odası

Aile odaları, biraz daha geniş bir yaşam alanı isteyen ve ailecek tatil yapan konuklar için özel olarak tasarlanıyor. 40-50 metrekare büyüklüklerindeki bu odalar, deniz manzaralı olarak sunulabilirken; otelde toplamda 20 adet bulunuyor. Ailecek rahat bir konaklama deneyimini, bu odalarda yaşayabilirsiniz.

Penthouse Oda

Biraz daha modern, biraz daha geniş bir seçenek arıyorsanız, Penthouse tam da size göre. Hem aileler hem de geniş yaşam alanı isteyen gruplar için biçilmiş kaftan bir tercih olan Penthouse, 75 ila 100 metrekare arasında bir büyüklüğe sahip. Deniz manzaralı salonu, rahat yatakları ve ayrı yaşam alanları ile siz de Penthouse içerisinde ayrıcalıklı bir tatil deneyimine ilk adımı atabilirsiniz.

Yeme – İçme

Her şey dahil konsepti ile işletilen Justiniano Deluxe Resort içerisinde, konsept dahilinde pek çok ekstra da sizleri bekliyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe olarak sunulduğu ana restoranda, Akdeniz’in en güzel lezzetlerini, en taze malzemelerle tadabiliyorsunuz. Bunun yanında, çay ve kahve saatleri de, gün içerisinde keyifli sohbetler için biçilmiş kaftan. Eğer ana restoran dışında bir yerlerde, farklı lezzetler denemek isterseniz, tesisin Türk mutfağı ve balık temalı iki A’la Carte restoranı da hizmete açık. Gün boyunca, tesisin belirlediği alkollü ve alkolsüz içecekleri de ücretsiz olarak konsept dahilinde temin edebileceğinizi hatırlatmakta fayda var.

Havuz ve Plaj Seçenekleri

Tesis içerisinde, Aquapark dahilinde birden fazla havuz konukları bekliyor. Bakıldığında, bir adet büyük ana havuzun yanında 3 kaydıraklı bir Aquapark da sunan Justiniano içerisinde, çocuklar için de uygun boyutta bir havuz mevcut. Gün boyunca, dilediğiniz havuzda, full animasyon eşliğinde bolca eğlenebilmek, aktivitelere katılabilmek ise tamamen size kalmış.

Otelin plaj seçeneği ise Akdeniz’in en güzel seçeneklerinden birini size sunmakta. Bakıldığında, kum çakıl bir özel plajı bulunan tesisin 100 metre uzunluğundaki bu plajı tamamen konuklara özel. Gün boyunca, deniz, kum ve güneş keyfi yapabiliyor; ayrıca plaj etrafındaki etkinliklere dilediğinizce katılabiliyorsunuz.

Spor Aktiviteleri

Justiniano Deluxe Resort’ta aktiviteler, yalnızca havuz ve plajda animasyonlar, etkinlikler ile sınırlı değil. Aynı zamanda spor yapabileceğiniz pek çok alan da sizleri bekliyor. Deniz bisikleti, su topu, kano, jet-ski gibi su sporları bir yana; tesiste plaj voleybolu oynayabileceğiniz pek çok alan da mevcut. Motorlu ve motorsuz su sporları; plaj voleybolu ve dahası ile tesiste spora, eğlenceye doyacaksınız.

Dalış Okulu

Uygun koşulların sağlanması halinde, otelin bir dalış okulunun da bulunduğunu ve burada periyodik olarak dalış etkinliklerinin organize edildiğini de belirtmekte fayda var. Otelden alacağınız detaylı bilgi eşliğinde, siz de dalış okulu etkinliklerine katılabilir, Akdeniz’in su altında eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Çocuklar İçin Justiniano

Otel yalnızca yetişkinler için değil, çocuklar için de pek çok hizmet sunuyor. Minik misafirler için uygun boyutlarda havuzu, ana havuzun hemen yanına konumlandıran tesiste, ayrıca bir çocuk kulübü de mevcut. 4-12 yaş arası tüm misafirler, çocuk kulübündeki eğlenceli etkinliklere katılabiliyor, gözetim altında bolca eğlenebiliyorlar. Çocuklarınız gözetim altında, güvenli bir biçimde eğlenirken, sizlere dilediğiniz yerde eğlenmek ya da dinlenmek kalıyor.

Sağlıklı Yaşam ve Spa Hizmetleri

Bir Spa merkezi ve Fitness Center’ı bulunan Justiniano Deluxe Resort’un, bilhassa Spa merkezi oldukça seviliyor. Bakıldığında, uzman terapistler eşliğinde geleneksel ve modern masaj uygulamalarından güzellik ve cilt bakımlarına geniş portföyde hizmetler, uygulamalar sunan Spa merkezinde; ücretsiz kullanım alanları da mevcut. Türk hamamı, sauna gibi alanlardan ücretsiz olarak faydalanabilir ya da masaj uygulamaları alarak, kendinizi uzman terapistlerin ellerine bırakabilirsiniz.

Genel Yorum

Alanya’nın Okurcalar mevkiinde, denize sıfır konumu ve muhteşem ambiyansı ile Antik dönemden ilham alınarak tasarlanmış Justiniano Deluxe Resort, bu yaz gidebileceğiniz en güzel tesislerden biri. Siz de, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak, bütçenizi sarsmadan harika bir tatil için ilk adımı, Tatil Dükkanı aracılığıyla atabilirsiniz! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz