Rüya gibi bir balayı için Maldivler’e, Karayipler’e ya da Seyşeller’e gitmek zorunda değilsiniz! Ülkemiz, bazı konularda birçok tropik adanın sunabileceğinden çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Sahip olduğumuz doğal güzellikleri keşfetmek için detaylı bir araştırma yaparak ilk adımız atabilirsiniz.

la-capria-otel-genel-1

Ege’nin incilerinden Alaçatı, benzersiz koyları, turkuaz denizi, altın rengi kumsalları, lüks ve butik otelleriyle rüya gibi bir balayı için beklentilerinizden fazlasını ayaklarınıza getiriyor. Romantik bir ortamda büyüleyici balayı yapmak ve bu özel anıları ölümsüzleştirmek isteyenler için Alaçatı’nın en güzel bölgelerinden birine kurulan La Capria Suite Hotel‘i detaylı bir şekilde kaleme aldık.

la-capria-otel-genel-3

The Sunday Times’a göre, 2011 Avrupa’nın En Heyecan Verici 20 Oteli arasında yer alan, Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası sahibi tesis, dikkat çekici romantik mimarisiyle büyüleyici bir butik balayı oteli! Onlarca rengin birbiriyle buluşarak görsel şölene dönüştüğü otelde özel tasarımlı 400’den fazla aydınlatma bulunuyor.

la-capria-otel-candle-genel-11

“Comtemporientalism” tasarım anlayışıyla inşa edilen tesis lavanta ve kekik kokularının sardığı yemyeşil bir bahçeyle misafirlerini ağırlıyor. 200 kişilik yemek, 300 kişilik kokteyl kapasitesi bulunan butik otel; yaz aylarında konuklarına havuz başı, kış aylarında ise şömine keyfi sunuyor.

Bu yıl tatil adresi olarak Çeşme’yi belirlediyseniz, Mavi İnci Çeşme’nin En Güzel Koyları başlıklı yazımızı okuduktan sonra yola çıkmanızı tavsiye ediyoruz.

Konaklama      

Deluxe, superior ve farklı süit oda alternatifleriyle toplam 20 odası bulunan bu harika balayı oteli, misafirlerine rüya gibi tatil vadediyor.

Deluxe Odalar

la-capria-otel-deluxe

Otelde 6 adet deluxe oda bulunuyor ve her biri farklı renk ve tarzda döşenmiş, havuz ve bahçe manzaralı odalar 25 m2 büyüklüğünde! Melodia, Vento, Tango, Vita, Canto ve Amore isimli deluxe odalarda;  klima, Uydu yayını / LCD TV, Wireless (Kablosuz) internet, Telefon, Oda Servisi, Mini Bar, SafeBox (Özel Kasa), Saç Kurutma Makinası, Dünya markası banyo setleri ve losyonlar gibi hizmetler sunuluyor.

Candle Suite Talya

la-capria-otel-candle-suit

Alaçatı’nın en güzel butik balayı otellerinden biri olarak gösterilen otelin oda seçeneklerinden bir tanesi Candle Suit Talya. 40 m2 büyüklüğündeki, havuz ve bahçe manzaralı bu süit, tesisin en çok tercih edilen oda tiplerinden!

la-capria-otel-genel-5

Doğal sermaiklerle yapılan banyosunda misafirlere jakuzi, özel banyo tuzları, losyonları ve setleri sunuluyor. Suitte ayrıca, klima, uydu yayını / LCD TV, DVD surround ses sistemi, wireless (kablosuz) internet, telefon, oda servisi, mini bar, safebox (özel kasa), saç kurutma makinası, özel kahvaltı servisi, çay-kahve ünitesi gibi donanımlar bulunmaktadır.

Love Suit

la-capria-otel-candle-love-2

Bu büyüleyici butik otelin atmosferinde romantik bir balayı yapmak isteyenler için dizayn edilmiş love süitler, 50 m2 büyüklüğünde lüks ve konforu tek çatı altında toplayan bir oda tipi! 30 m2’lik özel bir terasa sahip olan süitte konuklarınızı ağırlayabilir, mumlar ve meşalelerle aydınlatılmış bahçe ve havuz keyfi ile romantik ortamı odanıza taşıyabilirsiniz.

la-capria-otel-candle-love-1

Luna, Sole ve Stella isimli toplam üç love süit odasında, özel banyo tuzları ile hazırlanmış jakuzinize girip ardından surround ses sistemi eşliğinde film izleyebilirsiniz. Ayrıca, kış aylarında da sıcacık şömine karşısında şarabınızı yudumlayabilir ve her mevsim Alaçatı’nın keyfini çıkarabilirsiniz.

la-capria-otel-candle-love-3

Bu romantizm yüklü odalarda da klima, Uydu yayını / LCD TV, Wireless (Kablosuz) İnternet, Telefon, Oda Servisi, Mini Bar, SafeBox (Özel Kasa), Saç Kurutma Makinası, Özel Kahvaltı Servisi ve Çay/Kahve Ünitesi gibi hizmetler sunulmaktadır.

Superior Balcony

la-capria-otel-candle-superior-1

Diğer odalardan farklı olarak balkon keyfini doyasına yaşayabileceğiniz bu oda tipinde, Verdi, Toscanini, Rossini, Vivaldi, Bellini ve Puccini isimli toplam 6 oda bulunuyor. “Comtemporientalism” tasarım özelliklerini taşıyan bu odalarda; yeşil ve mavinin eşsiz uyumunu seyredebilirsiniz.

la-capria-otel-candle-superior-2

Bu oda tipinde de klima, Uydu yayını / LCD TV, Wireless (Kablosuz) İnternet, Telefon, oda servisi, mini bar, safebox (özel kasa), saç kurutma makinası, dünya markası özel banyo tuzları, losyonları ve setleri gibi hizmetler yer alıyor.

İtalyan Lezzetleri

la-capria-otel-candle-restoran-1

Otelin lavanta ve kekik kokulu bahçesinde günün geç saatlerine kadar kahvaltınızı alabilir, gündüz havuz başında özel kokteyllerin tadına bakabilirsiniz. Her türlü detayın düşünüldüğü otelde akşam saatlerinde restoranın sunduğu İtalyan mutfağının benzersiz lezzetlerini tadarken, romantik bir ortamda La Capria’nın özel şaraplarının keyfini çıkarabilirsiniz.

la-capria-otel-candle-restoran-2

Ayrıca günün belirli saatlerinde otelin şefinin hazırladığı lezzet dolu kurabiyelerinden tadarken, havuz ve bahçe keyfi yapabilirsiniz. Sadece otelle yetinmek istemeyip Ege’nin masmavi sularında serinlemek ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler, Ege’nin Mavi Bayraklı Plajları başlıklı yazımızı okuyarak konu hakkında detaylı bilgi edinebilir.

[hotel id=”8756″][/hotel]

Genel Yorum

Alaçatı’nın en güzel bölgelerinden birinde yer alan otel, “Comtemporientalism” tasarım özellikleriyle, balayı çiftlerinin beklentilerini en üst seviyede karşılıyor. Eşsiz bahçesi, sunduğu İtalyan lezzetleri ve benzersiz odalarıyla romantizm yüklü butik bir balayı oteli olan La Capria Suit Hotel, yaz ve kış keyfini çıkarabileceğiniz Tripadvisor Mükemmelik Sertifikası sahibi bir tesis.

la-capria-otel-genel-8

Alaçatı bölgesinde düğün ve organizasyonlara da ev sahipliği yapan otel; sessiz, sakin, huzurlu ve rüya gibi bir tatil arayanlar için biçilmiş kaftan! Siz de sessizlik ve doğayla baş başa kalmak istiyorsanız, mutlaka bu oteli keşfetmelisiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz