Tatil yapan kadın

Antalya‘nın en güzel tatil destinasyonlarından biri olan Side, denizi ve havası ile gelenlere kusursuz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Apollon Tapınağı gibi turistik yerleri ile ön plana çıkan Side, kumsalları, şelaleleri, mağaraları ve yeşil alanları gibi doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapıları ile de benzersiz bir rotadır. Peki böylesine güzel bir yerde konaklamayı kim istemez? Tatil yapabileceğiniz harika tesisleri de bünyesinde barındıran Side’yi gezi listenize eklememek için hiçbir engel yok! İşte sizler için listelediğimiz en iyi Side otelleri!

Aydınbey King’s Palace & Spa

Aydınbey King's Palace & Spa

Side otelleri arasında ilk sıralarda yer verebileceğimiz Aydınbey King’s Palace & Spa, hem çocuklu aileler hem de gençler için oldukça uygun otellerden biridir. Yeşil anahtarlı ve denize sıfır özellikleri ile dikkat çeken bu otel, devasa büyüklüğünde olup içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahiptir.

Neden kalmalıyım? Ultra her şey dahil konsepti ile gelen misafirlerini ağırlayan tesis, spor ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenlerin adresidir. Aile odası ve standart oda seçenekleri ile hizmet veren Aydınbey King’s Palace & Spa, harika bir havuz, jakuzi ve masaj hizmeti gibi imkanlara sahiptir. Ayrıca otelin içerisinde alışveriş merkezi bile bulunuyor. Daha ne olsun! 🙂 Hatta ihtiyacınıza göre doktor, güzellik salonu, kuaför, market ve araç kiralama gibi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Olanaklar! Bilardo, fitness, animasyon, boccia, jimnastik, dart, su sporları, mini club, step, oyun odası, bowling, aerobik, havuz oyunları ve jet-ski gibi aktiviteleri yapabileceğiniz bu otelde, hamam, buhar banyosu, sauna, peeling, açık ve kapalı havuz, açık ve kapalı çocuk havuzu, 4 bantlı su kaydırağı, mavi bayraklı plaj, özel plaj ve daha pek çok olanak yer alıyor.

Royal Dragon Hotel

Royal Dragon Hotel

Side otelleri 5 yıldızlı konseptinde hizmet veren Royal Dragon Hotel, mimarisi ile fazlasıyla ön plana çıkıyor. Aquapark oteli olma özelliği taşıyan bu otel, 50 bin metrekarelik bir alana kuruludur. Şehir merkezine yakın bir konumda yer alan otel, Manavgat’a 10 km ve Antalya Havalimanı’na ise 48 km mesafede bulunuyor.

Neden kalmalıyım? Akdeniz’in sularına açılan altın renkli kumsalı, harika bahçeleri, yetişkin ve çocuk havuzlarının yanı sıra hurma ağaçları ile çevrili olan doğal güzellikleri görülmeye değerdir. Rahatlığı ve konforluğu ile adeta kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bu yer, aynı zamanda ultra her şey dahil konsepti ile de oldukça özgün ve seçkin bir oteldir. Plaja kadar uzanan yollarında yürüyüş yapabilir ve bu gezi yoluyla özdeşleşen havuzunda dilediğiniz gibi yüzebilirsiniz.

Güzellik ve SPA merkezinin sakin ve rahatlatıcı ortamında, tüm gerginliğinizden ve negatifliğinizden arınarak özel terapiler ile beden ve zihninizi yeniden canlandırabilirsiniz. Öte yandan bu otel çocuklarınızı da unutmuyor! İçerisindeki mini kulüp, çocuklu ailelerin daha rahat ve daha kolay bir şekilde tatil yapmalarını sağlıyor. Oyun alanı, lunapark ve kaydıraklı yüzme havuzlarından oluşan bu kulüpte, çocuklarınız ne kadar mutlu olur ve eğlenirse, sizler de o kadar mutlu olursunuz!

Olanaklar! Güzellik salonu, SPA merkezi, hamam, cilt bakımı, rahatlama odası, market, lunapark, alışveriş merkezi, masaj, sauna, kese – köpük, çocuk oyun alanı, vücut bakımı gibi daha pek çok genel özelliği bulunur. Aynı zamanda otel ve çevresinde yapacağınız bir dünya aktivite vardır.

Bilardo, tenis, beach voleybol, satranç, su jimnastiği, havuz oyunları, dart, bowling, su sporları, boccia, masa tenisi, futbol, step ve su topu… Disco, canlı müzik, animasyon, dans kursları, Türk gecesi, mini Disco, aerobik ve fitness gibi alanlardan da istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Hotel Turan Prince

Hotel Turan Prince

Side en iyi oteller arasında yer alan Hotel Turan Prince, Side’ye yolunuz düştüğünde kesinlikle tercih etmeniz gereken otellerden bir tanesi. Denize sıfır konumu ve Antalya’nın yeşil ağırlıklı tesislerinden biri olarak ön plana çıkan otel, villa odalar ve standart odaları ile her zevke hitap etmektedir. Özellikle balayı çiftlerinin sık sık tercih ettiği bu otel, her aile için benzersiz aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

Neden kalmalıyım? Üç kaydıraklı bir aquaparkı bünyesinde barındıran Hotel Turan Prince, çocuklu aileler için de pek çok avantaja sahiptir. Güvenilir bir çocuk havuzunun bulunmasının yanı sıra gözetmenler eşliğinde oyun oynayabilecekleri kulüp ve alanlar da bulunuyor. Dinlenirken eğlenebileceğiniz nadir yerlerden biri olan Hotel Turan Prince, Side otelleri her şey dahil konseptinde hizmet veriyor.

Olanaklar! Market, sauna, kese – köpük, alışveriş merkezi, çocuk oyun alanı, masaj, güzellik salonu, hamam, cilt bakımı, jakuzi, çocuk havuzu, açık ve kapalı havuz, mavi bayraklı plaj gibi daha pek çok olanağa yer veren otel, dart, banana, su kayağı, su sporları, basketbol, langırt, bowling, deniz bisikleti, paraşüt, tenis, beach voleybol, jet-ski, bilardo, masa tenisi, kano gibi aktiviteler yapma imkanı sunar. Ayrıca içerisinde atari salonu, canlı müzik, mini club, Disco, çocuk kulübü, 3 bantlı su kaydırağı ve animasyon gibi ayrıcalıklar da bulunur.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; Büyüleyici Bir Akdeniz Tatil İçin: Sentido Turan Prince

Royal Alhambra Palace

Royal Alhambra Palace

Royal Alhambra Palace, Side 5 yıldızlı otel arasından tercih edebileceğiniz bir diğer yerdir. Antalya’nın en güzel otellerinden birinde mükemmel bir tatil yapmaya hazırsanız, kesinlikle öncelikleriniz arasında burası olmalı! Hem kara hem de deniz manzaralı aile odası ve standart odaları ile hizmet veren otelde, ihtiyacınız olan her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Neden kalmalıyım? Bir aquapark oteli olan otel, 60 bin metrekarelik bir alan üzerinde kuruludur. Ultra her şey dahil konseptine sahip olan otelin, aynı zamanda kendisine ait bir plajı da bulunur. Bu özelliklerin dışında jakuziden masaja kadar tatiliniz boyunca dinlenebileceğiniz her şey mevcut! Oldukça büyük bir alana kurulu olduğu için içerisinde lunapark gibi seçeneklere de hizmet veren otel, dinlenmenin yanı sıra eğlencenin de adresi.

Olanaklar! Masaj, cilt bakımı, rahatlama odası, sauna, market, güzellik salonu, hamam, kese -köpük, alışveriş merkezi ve buhar odası gibi özelliklerin dışında aquapark, su kaydırağı, mavi bayraklı plajı, açık ve kapalı havuzu, çocuk havuzu, 3 bantlı çocuk su kaydırağı, 5 bantlı aquapark gibi olanaklar da otel içerisinde vardır.

Bilardo, bowling, futbol, su topu, dart, boccia, havuz oyunları, masa tenisi, beach voleybol, su jimnastiği gibi pek çok aktiviteyi de bu otelde gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda otelin aerobik, çocuk animasyonu, canlı müzik, animasyon, fitness, mini club, mini Disko gibi olanaklara da sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Crystal Sunrise Quenn Luxury Resort & Spa

Crystal Sunrise Quenn Luxury Resort & Spa

Side’nin en iyi otelleri arasında yer alan Crystal Sunrise Quenn Luxury Resort & Spa, denize sıfır konumu ile ne kadar dikkat çekiyorsa, bir o kadar da SPA merkezi ile dikkatleri üzerine topluyor. Kara manzaralı ve deniz manzaralı suitler, aile odaları ve standart odaları ile hizmet veren bu otelde, tüm ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz bir gerçek!

Neden kalmalıyım? İçerisinde eğlenebileceğiniz pek çok etkinliğe ve aktiviteye imza atan bu tesis, 7’den 70’e herkese hitap etmeyi başarıyor. İçerisindeki aquaparktan hem çocuklar hem de anne babalar delicesine istedikleri gibi eğlenebilirler! 🙂 Aynı zamanda çocuklar için büfe ve kulüp gibi birçok hizmeti bünyesinde barındırmasıyla da sıklıkla tercih ediliyor.

Olanaklar! 12 adet a la carte restaurant, fotoğrafçı, 5 adet su kaydırağı, 6 adet açık havuz, 8 adet bar, kapalı havuz, kuaför, 3 adet açık restaurant, 2 adet kapalı restaurant, market ve konferans salonu gibi hizmetler bulunur. Bunun dışında araç kiralama, deniz bisikleti, kano, paraşüt, yelkenli, doktor, jakuzi, katamaran, SPA, banana, jet-ski, masaj ve sörf gibi aktivitelerden ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Öte yandan otopark, basketbol, dart, hamam, sauna, tenis, internet, beach voleybol, Disco, masa tenisi, TV salonu, squash, animasyon, canlı eğlence, fitness, mini futbol, su kaydırağı ve voleybol gibi aktivite ve olanaklardan ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Not: Daha detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız ayrıca bakınız; Crystal Otelleri

Kamelya Collection Selin Otel 

Kamelya Collection Selin Otel 

Standartları yüksek olan bir tatile ihtiyacınız varsa, o zaman adres belli! Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Kamelya Collection Selin Otel, öyle bir atmosfer ve ambiyansa sahip ki kendinizi California’da gibi hissetmenizi sağlar. Denize sıfır konumu ile fazlasıyla ilgi gören otel, Side merkeze oldukça yakın bir mesafede bulunur.

Neden kalmalıyım? Bahçe ve deniz manzaralı odaları, jakuzili beach odası, teras odası ve aile odaları ile her zevke hitap eden Kamelya Collection Selin Otel, Türk ve dünya mutfağının favori lezzetleri ile gelen misafirlerini mutlu etmeyi sonuna kadar başarıyor. Özellikle balayı çiftlerinin bir numaralı tercihi olan bu otel, içerisinde pek çok lezzetin yer aldığı restaurant ve cafeleri barındırıyor.

Tatiliniz boyunca sadece eğlenmeyecek aynı zamanda hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendireceksiniz. Nasıl mı? Tabii ki otel içerisinde yer alan Santis Spa Merkezi’nde! 🙂 Bunun dışında etkileyici şovlara, aktivitelere, konsept partilere, festivallere, canlı müzik ve DJ performanslarına da eşlik ederek tatilinizi unutulmaz kılacaksınız.

Olanaklar! Yetişkinler için 5 açık ve 2 kapalı, çocuklar için 3 açık ve 2 kapalı olmak üzere toplamda 12 farklı havuza ev sahipliği yapan otel, resmen Akdeniz’i tamamen hissetmenize olanak tanıyor! Plaj ve aquapark dışında fitness center, Bali house ve toplantı salonları gibi daha pek çok olanağa da sahiptir. Ayrıca otelde ihtiyacınız olan her şeye ulaşabilmeniz mümkün.

Vonresort Golden Beach

Vonresort Golden Beach

Antalya Side 5 yıldızlı oteller arasından tercih edebileceğiniz Vonresort Golden Beach, Side merkeze 12 km mesafede konumlanmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren otel, çocuklarınız ile birlikte güvenli bir şekilde konaklama imkanı sunuyor.

Neden kalmalıyım? İki katlı villalar halinde tasarlanan otel, büyük bir alana yayılmış olup, birbirinden güzel oda seçeneklerine sahiptir. Sıcak ve samimi bir atmosferde misafirlerini ağırlayan bu tesis, 300 metre mesafedeki özel kum plajı ile de büyük ilgi görüyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok hizmet ve aktiviteye yer veren oteli, kesinlikle Side otelleri listenize eklemelisiniz.

Olanaklar! Açık havuz, su kaydırağı, kuaför, bar, a la carte restaurant, kapalı restaurant, market, açık restaurant, fotoğrafçı, konferans salonu, tiyatro ve daha pek çok olanağı bünyesinde barındırıyor. Ayrıca bilardo, Disco, SPA, araç kiralama, bisiklet, masaj, doktor, bowling ve oyun salonu gibi olanaklardan ücretli olarak faydalanabilirsiniz.

Öte yandan otopark, beach voleybol, fitness, sauna, voleybol, animasyon, canlı eğlence, hamam, su kaydırağı, basketbol, dart, masa tenisi ve TV salonu gibi olanak ve aktivitelerden ise ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Voyage Sorgun

Voyage Sorgun

Akdeniz manzarasıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip olan Voyage Sorgun, ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Hem konforlu hem de lüks olanaklar sağlayan otel, 87 bin metrekarelik bir alana sahiptir. Bu alan içerisinde restaurant, bar, yüzme havuzu, aktivite alanı, tenis kortu, spor salonu, plaj alanı ve konuk alanı gibi pek çok hizmet birimi bulunuyor.

Neden kalmalıyım? Yeşilin her rengine rastlayacağınız Sorgun Ormanı’nın hemen yanında bulunan bu otel, Antalya Side otelleri arasında gösterebileceğimiz yerlerden biridir. Özellikle balayı çiftlerinin bir numaralı adresi olan Voyage Sorgun, doğa ile uyumlu mimariye hakim bungalovları ile büyük beğeni topluyor. Deniz ve kara manzaralı odaların yanı sıra aile odası, süit oda ve standart oda olmak üzere ruhu şık olan bu odalarda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız!

Olanaklar! Hem Türk hem de dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin yer aldığı restaurantlarda dilediğiniz gibi yemek yiyebilirsiniz. Mavi bayraklı plajı ve ağaçlarla çevrili sakin havuzu ile tatilinizi eğlenceli hale getireceğiniz de kesin! Bunun dışında ünlü grupların şovlarına tanıklık edebileceğiniz gibi canlı müzik performanslarına ve animasyonlara da katılım göstererek harika zamanlar geçirebilirsiniz.

Otelin içerisinde yer alan Sense Spa merkezinde pek çok farklı masaj ve uygulama tekniklerinden yararlanarak hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Vücut bakımı, buhar banyosu, hamam, sauna ve fitness salonu gibi hizmetlerinden de dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda tenis, futbol, plaj voleybolu ve masa tenisi gibi aktiviteleri de sevdikleriniz ile birlikte oynayabilirsiniz.

Barut Hemera

Barut Hemera

En iyi Side otelleri arasında gösterebileceğimiz bir diğer yer Barut Hemera’dır. Gelen misafirlerine sınırsız bir tatil deneyimi sunan bu otel, denize sıfır konumu ile fazlasıyla dikkat çekiyor. “Unlimited All” konsepti ile hizmet veren Barut Hemera, yemyeşil ve masmavi atmosferiyle oldukça göz alıcı bir özelliğe sahiptir. Yeşilin en güzel tonları ile çevrelenen 7 farklı havuzunun yanı sıra kendine ait 80 metre uzunluğunda bir kum plajını da bünyesinde barındırıyor.

Neden kalmalıyım? Side Kumköy otelleri arasında konumlanan Barut Hemera, aynı zamanda aile dostu bir otel olarak biliniyor. Otel, animasyon gösterileri ile birlikte gerçekleştirilen eğlenceli aktivitelerin her yaş gurubuna hitap etmesiyle de yoğun ilgi görüyor. Şık ve modern bir şekilde konaklama imkanı sunan otel, ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde barındırıyor. Türk, İtalyan, deniz mahsulleri ve dünya mutfaklarından eşsiz menülerin yer aldığı restaurantlarda farklı tatları deneyimleyebilirsiniz.

4 adet a la carte restaurant, 1 adet pastane ve 5 adet farklı bar seçeneklerinden tatiliniz boyunca istediğiniz kadar faydalanabilirsiniz. Side’nin mükemmel manzarasında romantik bir balayı yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan bu otel, aynı zamanda engelli dostu ile beraber bebek ve çocuk dostu olma özelliğine sahiptir.

Olanaklar! Açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, SPA merkezi, toplantı salonu, fitness, mini golf, tenis ve masa tenisi etkinlik alanları, restaurant ve barlar bulunuyor.

Acanthus & Cennet Barut Collection

Acanthus & Cennet Barut Collection

Dünya turizm markaları arasında büyük bir üne sahip olan Barut Collection, “Acanthus & Cennet”, “Arum”, “Lara” ve “Kemer” otelleri ile hizmet vermektedir. İç dizaynı ve tasarımının sunduğu harika görselliğin yanı sıra rahat ve konforu ile de farklı bir deneyim sunmaktadır. Sınırsız her şey dahil konsepti ile hizmet veren Acanthus & Cennet Barut Collection, pek çok ayrıcalığa sahiptir.

Neden kalmalıyım? Şık ve minimal detaylar ile dizayn edilen restaurant ve barlarında, Türk, İtalyan, Akdeniz, Uzakdoğu ve dünya mutfaklarından mükemmel lezzetleri tadımlayabilirsiniz. 5 farklı restaurantı bünyesinde barındırması dışında, yiyecek ve içeceklerin sınırsız ve ücretsiz olduğunu söylemeden geçmeyelim. Ayrıcalıklı hizmetleri ile balayı çiftlerinin mutlaka uğrak noktası olması gereken bu otel, hem günbatımı manzarası hem de en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sürprizleri ile romantik bir tatilin habercisidir. 🙂

Dünyaca ünlü dans grupları veya ödüllü sanatçıların şovları ile eğlenecek, fitness merkezinde sporunuzu aksatmayacak, Akdeniz’in masmavi sularına karşı yüzecek, yaratıcı spor imkanlarından dilediğiniz gibi faydalanacak, “gym in the room” konsepti ile odanızdan çıkmanıza gerek kalmadan sporunuzu yapabileceksiniz. Bitti mi? Hayır! SPA merkezinde profesyonel terapi uzmanları ile bedeninizi ve zihninizi yenileyerek canlanacaksınız.

Olanaklar! A la carte ve açık büfe restaurantlar, barlar, yüzme havuzları, toplantı salonu, spor salonu, SPA merkezi ve çocuklar için pek çok imkana sahiptir. Bebekli ailelerin güvenli ve mutlu bir şekilde tatil geçirmesi adına Bary Star hizmeti ve 4 – 12 yaş arası çocukların eğlenceli vakit geçirmesi adına Kids Club hizmeti gibi seçenekler de otel içerisinde bulunuyor. Bunların dışında biraz da ayrıcalıklarından bahsedelim…

176 çeşit yabancı ve yerli içecek, a la carte kahvaltı, tüm gün saat 23.00’a kadar yiyecek hizmeti, sınırsız ve ücretsiz a la carte restaurantlar, vegan ve glütensiz yiyecek büfeleri, gece yarısına kadar açık SPA olanakları, telefonsuz huzur alanları, yetişkinlere özel plaj alanları, turn down servis ve mini club gibi ayrıcalıkların tümüne sahip olmak için yapmanız gerekeni biliyorsunuz!

Ali Bey Resort Sorgun

Ali Bey Resort Sorgun

Ali Bey Hotel & Resorts çatısı altında hizmet veren Ali Bey Resort Sorgun, balayı çiftlerine, çocuklu ailelere ve çiftlere özel ayrı hizmet ve deneyimler sunan muhteşem yerlerden biridir. Side Plajı’na kıyısı bulunan ve Akdeniz manzarasına tanıklık eden bu otel, lüks bir SPA merkezini ve aquaparkı bünyesinde barındırır.

Neden kalmalıyım? Geniş ve tam donanımlı odalarda kendinizi evinizde gibi hissedecek ve hem konforu hem de lüksün bir arada buluşmasıyla her detayı aynı anda yaşayacaksınız. Mükemmel bahçesinde dinlenebileceğiniz gibi havuz ve plajında saatlerce yüzüp güneşlenebilirsiniz. Lezzetli yemekleriyle kendinizi şımartabilir ve SPA merkezinde ruhunuzu ve bedeninizi dinleyerek huzura kavuşabilirsiniz.

Su parkı ve animasyon şovları ile beraber sahne şovları ve özel temalı geceleri ile tatilinize eğlence katabilirsiniz. Son olarak fitness merkezinde ister uzman eğitmenler eşliğinde ister kendiniz spor yapabilir ya da birçok seçeneği olan aktivitelerden birini seçerek gününüzü değerlendirebilirsiniz.

Olanaklar! Her çeşit lezzeti bünyesinde barındıran restaurantları ve barları, 3’ü çocuk kortu olmak üzere 37 kortu olan tenis merkezi, hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı büyüklükte kaydırak ve havuzlarla donatılmış aquapark, yetişkin plajı, SPA merkezi, bebek salonu, bebek dostu hizmetler, çocuk animasyonu, fitness merkezi gibi olanaklara sahiptir ve birçok aktivite yapabilme imkanı sunmaktadır.

Bosphorus Sorgun Hotel

Bosphorus Sorgun Hotel

Akdeniz’in doğal ve tarihi güzelliklerine tümüyle yer veren Bosphorus Sorgun Hotel, denize 250 metre mesafede konumlanıyor. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, konforlu konaklama ve birbirinden farklı aktivite imkanları ile Side’nin en iyi otelleri arasında bulunuyor.

Neden kalmalıyım? Özel bir plaja sahip olan otelin ister plajında saatlerce vakit geçirin ister açık ve kapalı yüzme havuzunda… Karnınız acıktığında a la carte restaurant, ana restaurant (Bosphorus Restaurant), bar, havuz snack, pastane ve gözleme gibi seçeneklerden canınız ne istiyorsa onu yiyebilirsiniz. Tüm bunların dışında akşam şovları, dans kursu, step, aerobik, masa tenisi, plaj voleybolu, plaj futbolu, yoga, boccia, dart, oyun salonu, çocuk kulübü, fitness merkezi, su sporları, su basketbolu ve shuffleboard gibi aktivitelerden dilediğiniz kadar yararlanabilirsiniz.

Olanaklar! SPA merkezi, masaj, kuaför, çamaşır yıkama servisi, telefon, fax, fotokopi, doktor hizmetleri, su sporları, oda servisi, taze sıkılmış meyve suları ve oyun salonu gibi hizmetlerden ücretli olarak faydalanabilirsiniz. Plaj havlusu, su kaydırakları, kapalı havuz, jakuzi, hamam, sauna, buhar odası, wifi, oda içerisindeki minibar, su ısıtıcısı ve çay çeşitleri, kasa, a la carte restaurant, otel – sahil arası shutte hizmeti gibi olanaklardan ise ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Narcia Resort Side

Narcia Resort Side

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Narcia Resort Side, Side Antalya otelleri arasında listeleyebileceğimiz diğer otellerden biridir. Bir ana bina ve iki yan binadan oluşan otel, toplamda 293 odaya ev sahipliği yapmaktadır. Standart oda, club odası, engelli odası, teras jakuzili odalar ve yan bina odaları ile 7’den 70’e herkesin konaklayabileceği bir oteldir.

Neden kalmalıyım? Nar restaurant, A la carte restaurant, pastane ve barlar gibi seçeneklerden istediğiniz gibi takılıp sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Su kaydıraklarının yer aldığı aktivite havuzu, relax havuzu ve kapalı havuzunda doya doya eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Gün boyu birbirinden farklı havuz oyunları, yarışmalar ve akşam şovlarına katılabileceğiniz gibi animasyon, Disco ve canlı müzik programlarıyla da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Olanaklar! Pek çok aktiviteye olanak tanıyan Narcia Resort Side, gelen misafirlerine yetişkin çocuk demeden çeşitli sporları yapma imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda kendini şımartmak isteyenler için değişik masaj türleri, güzellik bakımları, sauna, dinlenme alanları ve hamam gibi seçeneklerin de bulunduğunu hemen ekleyelim.

Selge Beach Resort & SPA

Selge Beach Resort & SPA

Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Selge Beach Resort & Spa, muhafazakar otellerden biri olarak biliniyor. Alkolsüz her şey dahil konseptiyle hizmet veren otel, kadın ve erkek misafirlerin kullanımı için ayrı ayrı tasarlanmış havuz ve SPA alanlarını bünyesinde barındırıyor. Güvenli Turizm Sertifikası sahibi olan bu tesis, aynı zamanda pek çok restaurant ve cafeye de içerisinde yer verir.

Neden kalmalıyım? Deniz ve kara manzaralı odalar ile herkesin zevkine göre hitap eden otelde, ihtiyacınız olan her şeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Otel, kadınlar havuzu, küçük kadınlar havuzu, SPA içerisinde kadınlar kapalı havuzu, erkekler havuz, ortak havuz, ortak alan çocuk havuz, kadınlar bölümü çocuk havuzu, kadınlar SPA alanı içerisinde bebek havuzu gibi seçeneklere sahiptir.

Kişiler içlerinden nasıl geliyorsa ve nasıl rahat edeceklerse, kendi tercihine göre bu alanları kullanabilir. Yetişkinler ve çocuklar için kaydırakları bulunan otelde, aynı zamanda çocuklarınız için bir de mini kulüp yer alıyor. Kadınlar ve erkekler için ayrılan SPA merkezinin yanı sıra hamam, sauna, kese – köpük, buhar odası, jakuzi, masaj, cilt ve vücut bakımı gibi hizmetlerden de yararlanma şansına sahipsiniz.

Olanaklar! Wifi, 2 adet a la carte restaurant, hamam, sauna, oyun salonu, otopark, fitness, tenis kortları, trambolin park, bebek telsizi, aquapark, konserler ve tekerlekli sandalye gibi hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Oda servisi, erken giriş çıkış, yüzme dersi, doktor, kuaför ve fotoğrafçı hizmetleri, çamaşırhane hizmeti, bebek arabası, bebek bakıcılığı, oto yıkama gibi olanaklardan ise ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Gündüzleri havuz oyunları, şişme oyun parkurları, su topu, dart, aerobik, yarışmalar, plaj voleybolu, survivor, halı saha turnuvaları ve gülle atma gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Geceleri ise, ünlü sanatçılar eşliğinde verilen konserler, canlı müzik, kadınlar matinası, uluslararası şov grupları, yarışmalar, gösteriler ve Türk gecesi gibi etkinlere katılım gösterebilirsiniz.

Side Alegria Hotel & Spa

Side Alegria Hotel & Spa

Side merkez otelleri arasında yer verebileceğimiz Side Alegria Hotel & Spa, konumu nedeniyle problemsiz bir ulaşım imkanı sağlıyor. Hem deniz hem kısmi deniz manzaralı hem de kara manzaralı odalara hizmet veren otel, gelen misafirlerine sakin ve huzurlu bir tatil yapma olanağı tanıyor.

Neden kalmalıyım? Balayı çiftleri için farklı ayrıcalıklara sahip olan otelde, aynı zamanda doğum günü ve özel günler için etkinlikler düzenlenmektedir. Tatiliniz boyunca ister sahilde ister plajda ister havuzda ister aquaparkta takılıp dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren Side Alegria Hotel & Spa, yiyecek ve içecek konusundaki çeşitliliği ile hem göz hem de karınlarınızı doyurmayı başarıyor! 🙂

Olanaklar! Lobby, 5 adet bar, Disco, 2 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, kaydıraklı havuz, mini kütüphane, kuaför, market, hediyelik eşya, butik, fotoğrafçı, kuyumcu, TV, oyun odası, doktor ve hemşire hizmeti, 3 adet toplantı salonu, çamaşır yıkama servisi, SPA, hamam, sauna, buhar odası, fitness ve güzellik merkezi gibi daha pek çok olanak mevcuttur.

Masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, badminton, su jimnastiği, aerobik, tenis kortları, yoga, boccia, dart, su topu, animasyon, spor ve şov programları, tenis dersleri gibi aktivite ve etkinlerden de dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Seaden Sea Planet

Seaden Sea Planet

Bölgenin en popüler ve başarılı otellerinden biri olan Seaden Sea Planet, denize sıfır konumu ile gelen misafirlerinden tam not almayı başarıyor. İhtiyaç duyulacağı düşünülen her şeyi bünyesinde barındıran otel, hem deniz hem de kara manzaralı odalara sahiptir. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu tesis, Türk ve dünya mutfağından tüm lezzetleri içerisindeki restaurantta yemenize olanak tanıyor.

Neden kalmalıyım? Havuz keyfini doyasıya yaşayacağınız bu otelde, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, kaydırak havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi pek çok alternatif bulunuyor. Gün boyunca animasyon ekibi ile eğlenceli dakikalar geçireceğiniz gibi, hem sizler hem de çocuklarınız için özel olarak tasarlanan kaydıraklarda adrenalin dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Olanaklar! Fitness, jimnastik salonu, tenis kortu, masa tenisi, wifi, bilardo, dart, plaj voleybolu, su sporları merkezi, çocuk kulübü, oyun alanı, animasyon gibi aktivitelere ve etkinlere katılım gösterebilirsiniz. Aynı zamanda SPA merkezinde ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirerek tatilinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; Seaden Sea Planet: Sevdiklerinizle Eğlenceli Bir Tatil 

Sunrise Resort

Sunrise Resort

Side, Kızılağaç’ta her şey dahil konsepti ile hizmet veren Sunrise Resort, yeşilin her tonuna rastlayabileceğiniz botanik bir bahçeye sahiptir. Dört yüzden fazla bitki çeşidi ile Kızılağaç’ın en büyük bahçesine ev sahipliği yapan bu otel, hem kara hem bahçe hem de deniz manzaralı odalara bünyesinde yer verir.

Neden kalmalıyım? Bahçesinde bulunan 11 yüzme havuzu, renkli ve eğlenceli su parkı, 540 metre uzunluğunda doğal plajı ile bu tesis, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor. Sadece eğlenmekle kalmayacak aynı zamanda içerisindeki restaurant ve barlarda meşhur lezzetlerin tadına bakacaksınız. Mükemmel bir doğa manzarasına hakim olan bu otelin yeşillikler arasındaki yollarda yürüyüş yapabileceğinizi unutmayın!

Olanaklar! SPA merkezi, masaj ve bakım uygulamaları, hamam, Thalasso havuzu, Hürrem Sultan kompleksi, jakuzi, yağmur duşu, Thalasso terapileri, fitness, Wosy Kids SPA, tenis ve futbol sahaları, su sporları, badminton, golf, binicilik, squash ve daha pek çok aktivite ve olanağa sahip olabilirsiniz.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; Sunrise Resort: Yeşil ve Mavinin Binbir Tonu

Adalya Resort & Spa

Adalya Resort & Spa

Side’nin en iyi otelleri arasında yer alan bir diğer otel de Adalya Resort & Spa’dır. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren Adalya Resort & Spa, denize sıfır konumu ile fazlasıyla dikkat çekiyor. Kara ve deniz manzaralı odalarının yanı sıra her öğün yemek yiyebileceğiniz restaurant ve barlara da sahiptir.

Neden kalmalıyım? Açık ve kapalı havuz, sessiz havuz, kaydırak havuzu ve plaj olmak üzere pek çok alternatif sunan otelde, dilediğiniz gibi eğlenmek serbest! Aynı zamanda SPA merkezinde masaj odaları, dinlenme alanı, hamam, sauna ve özel mesaj odaları gibi hizmetlerden de yararlanabiliriz.

Olanaklar! Fitness, dart, boccia, su sporları, plaj voleybolu gibi aktiviteleri yapma imkanı sunan otelde, çocuk havuzları, mini club, toplantı salonu ve daha pek çok olanak bulunuyor. Aynı zamanda tematik partiler, şovlar, canlı performanslar ve çocuklar için eğlenceli etkinliklere de yer verilir.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; Adalya Resort & Spa: Side’de Kusursuz Bir Yaz Tatili!

Robinson Club Pamfilya

Robinson Club Pamfilya

Side’nin Sorgun bölgesinde yer alan Robinson Club Pamfilya, çam ormanlarının ortasında denize sıfır bir konumdadır. Üç farklı konaklama seçeneği ile karşımıza çıkan otel, kusursuz bir şekilde tatil yapma imkanı sağlıyor. Side otelleri arasında manzarası açısından diğerlerinden tamamen sıyrılan otel, aile odaları, tek kişilik odalar ve çift kişilik odaları ile hizmet vermektedir.

Neden kalmalıyım? Harika bir mimariye sahip olan otelin bünyesinde barındırdığı restaurantlarda muhteşem tatları deneyimleyebilirsiniz. Tatiliniz boyunca yeşillik içerisinde yer alan havuzda vakit geçirebileceğiniz gibi özel plajında da güneşlenip keyif çatabilirsiniz. 🙂 Çocuklu aileler için de rahat bir tatil geçirmeleri adına pek çok seçenek bulunur.

Olanaklar! Tatil köyü olarak tanımlayabileceğimiz Robinson Club Pamfilya’da, su sporları, sörf tahtaları, katamaranlar, çocuk katamaranları, yelkenli, SPA merkezi, futbol, voleybol, masa tenisi, boccia, yoga, pilates, sauna, solaryum merkezi, hamam, tematik partiler, animasyon ve şovlar gibi pek çok etkinlik ve aktivitelere katılım gösterebilirsiniz.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgi için ayrıca bakınız; Doğanın Ortasındaki Cennet: Robinson Club Pamfilya 

Crystal Palace Luxury Resort Spa

Crystal Palace Luxury Resort Spa

Özellikle balayı çiftlerinin bir numaralı tercihi olan Crystal Palace Luxury Resort Spa, ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veriyor. Balayı çiftlerine özel tekliflerin yanı sıra yeni evli çiftlere de ayrıcalıklar sunan otel, Side’nin büyüleyici ambiyansını solumanıza olanak tanıyor.

Neden kalmalıyım? Mükemmel Akdeniz manzarası ile gelen misafirlerine harika bir deneyim yaşatan otel, lezzetli menüleri, özel plajı, farklı büyüklüklerdeki havuzları, SPA merkezi ve birbirinden güzel aktiviteleri ile sizleri şımartabiliyor. Side merkeze oldukça yakın olan otel, ihtiyacınız olan her şeyi bünyesinde barındırmasıyla çok sık tercih ediliyor.

Olanaklar! Motorlu ve motorsuz su sporları, şovlar, konserler, canlı müzikler, gösteriler, Disco, fitness, bilardo, bowling, mini futbol, tenis sahası, çocuk kulübü, konferans salonu, sauna, hamam, jakuzi, masaj odaları ve daha birçok olanağa sahiptir.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca bakınız; Crystal Palace Luxury Resort Spa

Helios Hotel Side

Helios Hotel Side

Kumköy’de yer alan Helios Hotel Side, deniz kenarında konumlanıyor. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, üç ayrı restauranta, bara ve SPA merkezine sahiptir. Geniş bir plajı olan bu otelde, gün boyu devam eden etkinlik ve animasyonlara katılarak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Neden kalmalıyım? Side merkeze 3 km mesafede bulunan otel, havuz manzaralı 40 standart oda, 11 aile odası ve VIP hizmetinin yanı sıra odalarda ihtiyacınız olan her şeyi barındırır. Antalya Side otel fiyatları arasında diğer bahsettiğimiz yerlere göre daha uygun olan bu oteli bütçenize göre tercih edebilirsiniz. Özel yemekler, davetler, ziyaretler ve düğünler gibi pek çok etkinliği düzenleyebileceğiniz bu yerde, aynı zamanda animasyon ve etkinliklerle de eğleneceksiniz.

Olanaklar! Tema partileri, göz kamaştırıcı gösteriler, plaj voleybolu, masa oyunları, canlı müzik, Türk gecesi gibi aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca SPA merkezinde dinlenerek kendinize gelebilir, hamam ve masaj odasında tüm dinginliğinizi alabilirsiniz. Sauna ve güzellik merkezi gibi olanaklardan da dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Tüm bunların dışında restaurant ve barlarda lezzetli menülere bakarak gününüzü keyifli hale getirebilirsiniz.

**İşte en iyi Side otelleri listemiz burada sonlanıyor! Deneyimlerinizi ve önerilerinizi yorum kısmına bırakarak bizimle paylaşabileceğinizi unutmayın. 🙂 Tatil Dükkanı sayfamıza göz atarak indirimleri yakalayabilir ve erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz