Doğal güzellikleri, lüks otelleri ve tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin tatil için ilk adresi haline dönüşen Kıbrıs, hareketli gece hayatıyla da misafirlerini cezbediyor. Bu Tatil cenneti adada tatilini yapan turistler gündüzleri deniz ve kumun, akşamları da Kıbrıs’ın hareketli gece hayatının tadını çıkarıyor. Kıbrıs’ın Dünyaca Ünlü Plajları başlıklı yazımızı okuyarak adanın eşsiz güzellikteki plajları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kıbrıs Gece Hayatı - Konserler

Turistler kalacakları yere karar verirken, kumsallar ve oteller kadar gece etkinliklerine de önem veriyor.  Bu yazımızda, barları ve eğlence merkezleriyle ön plana çıkan Kıbrıs’ın gece hayatını mercek altına alacağız.

Kıbrıs Gece Hayatı - Discolar

Yaz aylarında yüzde yüze yakın doluluk oranı ile tatilcilere hizmet veren Kıbrıs otelleri; lüks ve büyüleyici tatilin adresi! Bu cezbedici özellikleri nedeniyle Kıbrıs, herkesin tatil yapmak için hayalini kurduğu bölge olarak dikkat çekiyor. Yoğun talep yüzünden de Kıbrıs’ta güzel bir tatil yapabilmek için erken rezervasyon yaptırma ihtiyacı beliriyor. Eğer siz de Kıbrıs’ta tatil yapmayı planlıyorsanız, Kıbrıs’ın En Lüks Otelleri | Tatil Cenneti Kıbrıs’ta 15 Otel başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Kıbrıs Gece Hayatı - Casinolar

Kıbrıs gece hayatı da tatil rotasının belirlenmesinde önemli kriterlerden biri olarak görülmektedir. Gece kulüplerinin sayısının oldukça fazla olduğu bilinen Kıbrıs’ta sabahın ilk ışıklarına kadar lüks gece kulüplerinde ve barlarda eğlenebilmek mümkün.

Kıbrıs Gece Hayatı - Sanatçı Konserleri

Gece hayatıyla misafirlerini son derece memnun eden Kıbrıs’ın lüks otellerinde bulunan gece kulüpleri ve etkinlik merkezleri de cazibe noktası. Yerli yabancı ünlü sanatçıların konserleri ve diskolarıyla öne çıkan tesisler, her yıl daha fazla yatırım yaparak misafirlerinin her türlü ihtiyacına daha iyi yanıt vermeye çalışıyor.

Kıbrıs Gece Hayatı - Otel Konserleri

Kıbrıs’ın gece hayatı sadece gece kulüplerinden ibaret olmamakla beraber; daha sakin ve daha etnik bir yapıda olan mekanlar da bulunmaktadır. Taverna ya da meyhane ortamında hem hoş sohbet edip hem de yemeklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Kıbrıs Tatlısı ve Adanın En Ünlü 3 Lezzeti başlıklı yazımızı okuyarak Kıbrıs mutfağıyla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kıbrıs Gece Hayatı - Taverna

Alkol, dans ve yemeğin iç içe olduğu bu mekanlar da farklı bir ambiyans yakalamak isteyen konuklara hitap etmektedir. Turistlere farklı deneyim ve eğlence imkanı tanıyan taverna ve meyhaneler için de erkenden rezervasyon yapmak açıkta kalmamak için en doğru karar! 

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz