Tatil Dükkanı Blog olarak sizin için Türkiye’nin dört bir yanındaki muhteşem otelleri incelemeye ve tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda, erken rezervasyon fırsatları ile unutulmaz bir deneyim yaşayabileceğiniz Peninsula Gardens’ı mercek altına alacağız. Antalya’nın en güzel tatil bölgelerinden biri olan Kaş’ta konumlanmış, denize sıfır butik bir otel olan Peninsula’da, zarafet, lüks ve konforu bir arada görmek istemez miydiniz?

2011 Yılında, doğaya zarar vermeden inşa edilen tesiste, sadece 18 oda mevcut ve her oda farklı biçimlerde dizaynları ile dikkat çekiyor. Şüphesiz, bir diğer dikkat çeken özellik de, otelin teması. Bir yetişkin oteli olarak hizmete açılan Peninsula Gardens  içerisinde, 14 yaşından küçük misafirler kabul edilmiyor. Bu durum, özellikle balayı çiftlerinin ya da gürültüsüz, olabildiğince huzur dolu bir tatil arayanların ilgisini çekebilir.

Ek olarak, Romantik Bir Balayı İçin Nautical Hotel başlıklı yazımızı okuyarak Faralya’da benzersiz bir balayı tatili planı yapabilirsiniz. Akdeniz sahillerinin en havalı butik oteli hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak isterseniz, konaklama seçeneklerinden başlayalım.

Konaklama Seçenekleri

Likya sahilinin masmavi sularına bakan, panoramik manzaraya sahip 18 oda, 5 farklı kategoride karşımıza çıkıyor. Konuklarına konfor ve kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatmak açısından her şeyi düşünen Peninsula Gardens’ta, oda tipleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir.

Deniz Manzaralı Odalar

Her sabah, masalsı bir deniz manzarası ile uyanmak isterseniz, tesiste deniz manzaralı odalar biçilmiş kaftan. Her biri farklı dizayn edilen bu odalar, toplamda 5 adet. Ivory, Lapis, Onyx ve Diamond adlı odalar, geniş bir terasa sahip ve otel binalarının farklı konumlarında yer alırken; Aquamarine dördünden farklı biçimde birinci binanın en üst katında, merkezi bir konumda bulunuyor.

Superior Odalar

Peninsula Gardens’ın Superior odaları, konukların süper lüks bir konaklama deneyimi yaşaması adına sunuluyor. Toplamda 6 adet bulunan bu odalardan Amethyst yüksekte bulunduğundan büyüleyici deniz manzarası ile; Opal, rengarenk saksılarla donatılmış geniş terası ile; Coral, denize tepeden bakan bir serinleme havuzunun olması ile; Emerald, bir dış cephe odası olduğundan iki tarafında da manzaralı görünüm bulundurması ile; Amber, havuza sadece birkaç adım uzaklığı ile; Pearl ise merkezi konumu ile dikkat çekmektedir.

Deluxe Odalar

Tesisin bir diğer oda tipi de, Deluxe olarak biliniyor. Özel havuzları da bulunan Deluxe odalar, toplamda 4 adet. Bu oda kategorisinin en çok tercih edileni ise hiç şüphesiz Topaz. Bir tarafta teras, serinleme havuzu ve küçük bir bahçe, önde de bir balkonu bulunan Topaz, köşe konumu ile de dikkat çekiyor. Serinleme havuzu olan bir diğer seçenek ise, Sapphire. Bu iki popüler seçenek dışında, Gold ve Silver adındaki odalar da, Deluxe kategorisinde değerlendiriliyor.

Junior Suite Odalar

Modern bir Akdeniz stiliyle dekore edilen Junior Suite seçenekleri, Peninsula Gardens’ta sadece iki adet. Bakıldığında, bunlardan biri olan Platinium, lüks oda ve yatak takımları, özel havuzu ve geniş yaşam alanı ile biliniyor. Bir diğer seçenek olan Ruby ise renkli çiçekleri, gölgelikleri, geniş terası ile huzur dolu bir yaşam alanı olarak nitelendiriliyor.

Signature Junior Suite

Junior Suite seçeneğine nazaran biraz daha lüks bir seçeneğe göz atmak isterseniz, tesiste sadece bir adet bulunan Signature Junior Suite Jade, biçilmiş kaftan. Müstakil bir villadaymışçasına konforlu, lüks ve kusursuz olan Jade’de; geniş bir teras, serinleme havuzu, iki tarafı da denize bakan harika bir konum bulunuyor.

Yeme – İçme

Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Peninsula Gardens, her sabah Akdeniz’in organik ve zengin açık büfe kahvaltısı ile güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Öğle ve akşam yemekleri için ise, Türk ve Dünya mutfağından gurme lezzetler tatmak ve lüks bir deneyim yaşamak adına Peninsula Gardens Restaurant’a davetlisiniz. Harika manzarası ve romantik ambiyansı ile dikkat çeken tesisin restoranında, unutamayacağınız lezzetler tadacaksınız.

Havuz ve Plaj Seçenekleri

Tesis içerisinde, hemen her odada özel havuz bulunuyor; ancak bunun yanı sıra, büyük bir ana havuz da konukların kullanımına açık durumda. Dilediğiniz zaman keyifli vakitler geçirmek ve yüzmek için Peninsula’nın havuzlarını tercih edebiliyorsunuz. Tercihini Akdeniz’in berrak mavi sularından yana kullananlar için ise, tesiste özel bir plaj mevcut. Özel plajda, gün boyunca tüm ihtiyaçlarınız karşılanıyor ve huzur, eğlence dolu birkaç saat geçirebiliyorsunuz.

Spa & Masaj Seçenekleri

Dinlenmek ve huzur bulmak isteyenler, bana deniz manzarası yetmez diyenler için, tesiste, Spa ve masaj seçeneklerinin de bulunduğunu hatırlatalım. Doğal kayaya oyulmuş kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, hamam, sauna, spor tesisleri gibi hizmet alanları bulunan Spa merkezinde, ayrıca ritüeller ve masaj paketleri de mevcut. Uzman terapistler tarafından uygulanan ritüeller ve masaj teknikleri, gelenekselden moderne geniş bir portföye sahip. Masaj kategorisinde bal, yüz, çikolata, sultan, köpük masajı; aromaterapi kategorisinde çikolata rüyası, ayak banyosu, mineral büyüsü gibi seçenekler, bunlardan sadece bazıları.

Genel Yorum

Rengarenk seramikler, hediyelik eşyalar ve takılar, liman kafesi, restoranları ve dahası ile Türkiye’nin en güzel ve huzurlu tatil yerlerinden Kaş’ta, yetişkinler için lüks bir otelde kusursuz bir tatile ne dersiniz? Cevabınız evetse, Peninsula Gardens’a Tatil Dükkanı üzerinden hemen rezervasyon yaptırabilir ve unutulmaz bir yolculuğa dair ilk adımınızı atabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20246″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz