Tatil Dükkanı Blog’tan herkese merhaba! Bugünkü yazımızda, yaz aylarında Side’ye gitmek isteyen ziyaretçilerimize harika bir otel önerisinde bulunacağız. Her şey dahil konsepti, denize sıfır konumu ve yaz aylarının en popüler tatil bölgelerinden Side’de bulunması ile dikkat çeken Adalya Resort & Spa, sunduğu hizmet ve olanaklarla her yaştan konuğuna unutamayacağı bir tatil deneyimi vadediyor.

Siz de, Adalya’nın konaklama seçenekleri, yeme içme hizmetleri, aktiviteleri ve dahası hakkında bilgi almak, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmadan önce oteli iyice tanımak isterseniz; yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, Bodrum da yaz tatili planlarınız arasında bulunuyorsa, Lujo Hotel Bodrum: Hayal Ettiğiniz Her şey için! Başlıklı içeriğimizi okumayı unutmayın!

Konaklama Seçenekleri

Tesiste, kara ve deniz manzaralı olarak tercih edebileceğiniz, üç farklı oda seçeneği mevcut. Her biri, konforuna düşkün konuklar için tüm ihtiyaçları kapsayacak şekilde dizayn edilmiş ve kişi sayısına göre de özelleştirilebiliyor.

Standart Oda

Kara manzaralı ya da deniz manzaralı olarak sunulabilen standart odalar, toplamda 188 adet ve ana binada yer alıyor. 30 Metrekare büyüklüğünde olan bu odalarda, maksimum üç kişi konaklayabiliyor. Bir çift kişilik, bir tek kişilik yatağın yanı sıra, oturma grubu ve balkon da standart odalarda bulunmakta.

Aile Odası

Tesiste toplamda 14 adet bulunan aile odaları, bu yaz Side’de bir aile tatili yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. 40 Metrekare büyüklüğündeki aile odalarında, bir çift kişilik yatak ve iki tek kişilik yatak bulunuyor. Dolayısıyla, maksimum dört kişinin kalabileceği şekilde özelleştirilebiliyor. Ara kapı ile ayrılan iki odadan oluşan aile odaları, ayrı yaşam alanlarında tatil yapmak isteyen aileleri bekliyor.

Suit Oda

Biraz daha ayrıcalık, biraz daha lüks isteyenler için, Adalya’nın süitleri önerilebilir. 60 Metrekare büyüklüğündeki bu süitler, tesiste sadece dört adet ve direkt deniz manzaralı olarak sunuluyor. Kusursuz bir hizmet anlayışı ve geniş, modern bir yaşam alanı isteyen konuklar, tesisin süitlerinden oldukça memnun ayrılıyorlar.

Yeme – İçme

Otel, ultra her şey dahil konsepti ile işletiliyor ve gece atıştırmalıklarından gözleme saatine kadar her öğün konuklar için düşünülmüş durumda. İçecekler ise, tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde ücretsiz olarak gün boyu alınabiliyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe olarak sunulduğu tesiste, açık büfe yerine A’la Carte restoranlar da gayet tabii tercih edilebilir. Tuğra A’la Carte ve Steak House, gün boyunca uzman şeflerin sizleri beklediği iki kusursuz mekan.

Yemeklerin tamamen organik ve taze malzemelerle hazırlandığı Adalya içerisinde; barlar da tesis etrafında konuklara hizmet veriyor. Sessizlik için Lobi; harika pastalar için Buhara; havuz manzarası eşliğinde zengin bir içki portföyünü görmek, denemek için Bigos; seçimleriniz arasında yer alabilir.

Havuz Seçenekleri

Tesis etrafında, birden fazla havuz seçeneğiniz mevcut ve gün boyunca, dilediğinizde keyifli saatler geçirebilmeniz mümkün. Devasa bir ana açık havuzun yanında, adrenalin ve bolca eğlence için kaydıraklı havuz, kalabalıktan uzak bir dinlence için ise Relax havuz hizmetinizde. Ek olarak dilerseniz, Spa merkezindeki kapalı havuzu da kullanabiliyorsunuz.

Özel Plaj Seçenekleri

Adalya’da deniz, kum ve güneş üçlüsü ile tatilinizi taçlandırmak isterseniz, konuklara özel bir plaj da bulunuyor. Akdeniz’in huzur dolu havasını içinize çekip, isterseniz eğlenebileceğiniz, isterseniz dinlenebileceğiniz bu özel plajda, tüm ihtiyaçlarınız otel ekibi tarafından ivedi bir biçimde sağlanıyor.

Su Sporları

Özel plajda, gün boyunca su sporları aktivitelerine de katılabiliyorsunuz. Hem motorlu hem de motorsuz su sporları ile geniş bir portföyü bulunan plajda, jet-ski kullanabiliyor, parasailing yapabiliyor, dilediğinizce eğlenebiliyorsunuz. Ayrıca, gün boyunca plajların vazgeçilmezi voleybol da, katılabileceğiniz aktivitelerden.

Gündüz & Gece Animasyonları

Adalya Resort’ta, gün boyunca hem havuz etrafında hem de plajda animasyon ekibinin etkinlikleriyle vakit geçirebiliyorsunuz. Akşamları ise, türlü tematik partiler, şovlar, canlı performanslar konukları bekliyor. Yaz tatiliniz, sadece gündüzleri değil, geceleri de unutamayacağınız bir deneyime dönüşüyor.

Çocuklar İçin Adalya

Minik misafirler, elbette unutulmuyor. Aynı zamanda bir aile oteli de olan Adalya içerisinde, çocuklar için havuzlar, açık havuzun hemen yanında bulunuyor. Havuzların yanı sıra, her gün katılabilecekleri çocuk kulübü de tesiste hizmet vermekte. Minik misafirler, uzman, sertifikalı animatörlerle, eğlenceli ve eğitici oyunlar oynayabilecekleri, geceleri ise çocuk diskosunda dans edebilecekleri çocuk kulübünü çok sevecekler. Anne babalara ise, çocukları güven içerisinde ve gözetim altında eğlenirken; dilediklerini yapmak kalacak.

Spa & Wellness Hizmetleri

Side’nin en iyi Spa merkezlerinden birine sahip olan otelde, yeniden doğabilmeniz kesinlikle mümkün. Huzur dolu bir alanda, uzman terapistlerle yaptığınız birebir görüşmeler sonrasında geleneksel ya da modern masaj uygulamalarına katılabileceğiniz Spa salonunda; ayrıca güzellik, cilt bakımı hizmetleri de mevcut. Dilerseniz, terapi paketleri almak yerine, Türk hamamı, sauna, kapalı havuz gibi ücretsiz kullanım alanlarından da hizmet saatleri boyunca yararlanabiliyorsunuz.

Genel Yorum

Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden biri olan Side’de, ailenizle, eşinizle, arkadaşlarınızla fark etmeksizin unutulmaz bir tatil yapmak isterseniz; Adalya Resort & Spa, oldukça uygun bir seçim. Ultra her şey dahil konsepti, konsept dahilinde ekstraları, konaklama seçenekleri, aktiviteleri ve sağlıklı yaşam alanları ile bu tesis, ihtiyacınız olan her şeyin fazlasını sunuyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz