Yaz tatilleri, yetişkin ya da çocuk fark etmeksizin hemen herkesin iple çektiği dönemler olarak bilinir ve bu dönemlerde harika bir tatil, yılın tüm stresini üzerinizden atmanıza fazlasıyla yardımcı olabilir. Peki, bu tatili nerede ve nasıl yapmak istersiniz? Bütçenizi sarsmadan, 2024 yılı için şimdiden plan yapmak isterseniz, bu yazımızda sizin için 2024 yılına özel su kaydıraklı erken rezervasyon otelleri önerilerinde bulunacağız.

Adrenalin seviyenizi arttırabileceğiniz devasa Aquapark entegreli havuzları ile bu oteller, hem tam donanımlı hem de kusursuz bir tatil deneyimi vadediyor. Tüm bunların yanında, erken rezervasyon fırsatları sayesinde cazip indirimlerle tatil fırsatı da yakalayabiliyorsunuz. Sizin için periyodik olarak sunduğumuz 2024 temalı diğer erken rezervasyon içeriğine göz atmayı da unutmayın:

Sueno Hotels Deluxe Belek

Belek’in Kadriye mevkiinde, denize sıfır konumu ve devasa Aquapark kaydırakları ile dikkat çeken Sueno Hotels Deluxe Belek, 2024’de eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz en güzel otellerden. Deluxe her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste; Deluxe, Infinity, Golf ve Havuz Manzaralı, Swim Up gibi oda seçenekleri mevcut.

Havuz Bağlantılı Antalya Otelleri - Sueno Deluxe Villa

Bilhassa Swim Up kategorisindeki odaların sıklıkla tercih edildiği otelde, yaz sezonu boyunca motorlu su sporlarından full animasyon aktivitelerine sınırsız bir eğlence anlayışı benimseniyor. Çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin, her konuğun bolca eğlenebileceği otel; havuzları ile de ünlü. Bakıldığında, tesiste 7000 metrekarelik büyük bir ana havuzun yanı sıra, ücretsiz bir Aquapark da bulunmakta.

Aquapark içerisinde, 127 metre uzunluğundaki Rafting Slide ve 128 metrelik Black Hole başta olmak üzere; toplam 10 farklı kaydırak konukları bekliyor. Sevdiklerinizle, çocuklarınızla, gün boyunca Aquapark’ta keyifli saatler geçirebilmeniz mümkün.

Denize sıfır bir konumda bulunan ve tercihini deniz, kum, güneş üçlüsünden yana kullanmak isteyen misafirleri için de özel bir plajı bulunan Sueno Hotels Deluxe Belek; genel hatlarıyla tam donanımlı hizmet sunan tesislerden. Siz de, aileniz, sevdiklerinizle 2024 yılında nefis bir tatil için Belek’i ziyaret edebilirsiniz.

Elexus Hotel Resort & Spa

Kıbrıs Bayram Tatili - Elexus Hotel

2024’de, en iyi fiyat garantisi ve özel tekliflerle Kıbrıs’a gitmeye ne dersiniz? Elexus Hotel Resort & Spa, tam pansiyon plus konsepti ile konuklarına Girne, Çatalköy’de denize sıfır, masalsı bir tatil vadediyor. Standart, Deluxe, Aile odaları; Corner, Superior, Luxury Süit seçenekleri ve dahası ile geniş bir konaklama portföyü bulunan Elexus’un her bir odası konforlu ve modern şekilde dizayn edilmiş.

Elexus Hotel Resort - Aqupark Havuz

Aquapark ve su kaydırağı seven misafirleri için, toplamda 7 havuzuna entegreli 24 farklı su kaydırağı bulunan tesiste; bu kaydıraklar yalnızca çocuklara yönelik değil. Hem çocuk hem de yetişkin konukları için devasa kaydırak çeşitleri sunan Elexus Aquapark; her gün 10:00 – 12:00 ve 14:00 – 17:00 saatleri arasında hizmete açık.

Elexus Hotel Resort - Aqupark

Full animasyon, motorlu ve motorsuz su sporları, eğlenceli gündüz aktiviteleri, dans şovları ve konserler ile dolu dolu bir tatil yapabileceğiniz Elexus içerisinde; ayrıca bir özel plaj da bulunuyor. Kıbrıs sahillerinde keyifli saatler geçirmek isteyen konuklar, diledikleri zaman özel plaja birkaç adımda ulaşabiliyorlar.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kaya artemis hotel casino

2024 yılında bir deneyim yaşamak; Spa merkezinde dinlenmek, huzur bulmak; çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenmek ve dahası için siz de özel tekliflerle Elexus’a şimdiden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Limak Limra Hotel & Resort

Kemer'in En İyi 7 Oteli - Limak Limra1

Limak International tarafından Kemer’in Kiriş bölgesinde, denize sıfır bir konumda kurulan ve konuklarının vazgeçemeyip tekrar tekrar ziyaret ettikleri otellerden biri olan Limak Limra Hotel & Resort da, 2024 su kaydıraklı erken rezervasyon otellerinden. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesiste; Standart, Aile odalarının yanı sıra, jakuzili süitler de yer almakta.

Hem minik misafirleri hem de yetişkinler için yaz sezonunda gün boyunca aktiviteler sunabilen tesiste; eğlence dur durak bilmiyor. Dalış okulundan plaj voleyboluna, plajda ve denizde heyecanlı aktivitelere katılabiliyor; dilerseniz havuz başında güneşlenirken dans şovları ile eğlenebiliyorsunuz. Tesiste, büyük bir ana havuz ve bu havuza bağlı su kaydırakları da hem yetişkinlerin hem de çocukların keyifli saatler yaşayabilmesine katkıda bulunuyor.

Limak Limra Resort - Havuz

Spa merkezinde yeniden doğabileceğiniz, geleneksel ve modern masaj tekniklerinin uygulanabildiği Limak Limra Hotel & Resort, doğanın ortasında, huzur bulup aynı zamanda eğlenceli bir yaz tatili yapabileceğiniz otellerden.

Concorde Luxury Resort

Concorde Luxury Resort - Manzara

125.000 Metrekarelik devasa bir alana kurulan ve doğanın ortasında, hem eğlenip hem dinlenebileceğiniz bir otel olan Concorde Luxury Resort & Convention & Spa; Kıbrıs’ın Bafra bölgesinde bulunuyor. Konuklarına tam donanımlı, denize sıfır bir yaz tatili vadeden tesisin; 2024’ye özel çok cazip teklifleri de var.

Concorde Luxury Resort - Aquapark

2018’den bu yana hizmet veren ve kısa sürede Kıbrıs’ın popüler otellerinden biri haline gelen Concorde içerisinde; toplamda 8340 metrekare büyüklüğünde havuz alanı bulunuyor. Çocuk havuzlarından aile havuzlarına, çeşitli kategorilerde bulunan bu havuzlarda gün boyunca eğlenebiliyor; dilerseniz Aquapark içerisinde sevdiklerinizle adrenalin seviyenizi yükseltebiliyorsunuz. 150 Metrekare büyüklüğündeki Aquapark havuzunda, uzun ve eğlenceli su kaydırakları, hem çocuklar hem yetişkinler için!

Concorde Luxury Resort - Havuzlar

Havuzlarının dışında, konuklarına özel bir ince kum plajı da bulunan tesisin; gündüzleri ve geceleri sunulan aktiviteleri ile eğlenebilir, spor alanlarında rekabetçi müsabakalara katılabilirsiniz.

Titanic Deluxe Belek

Belek’in Serik mevkiinde, doğal çam ormanlarının tam ortasında konumlanmış ve konuklarına göl manzaralı eşsiz bir tatil vadeden Titanic Deluxe Belek, 2024 erken rezervasyon otellerinden biri olmakla birlikte, devasa havuzları ve su kaydırakları ile de biliniyor. Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste; Standart, Superior, River Side odalar ve geniş bir Süit portföyü konaklama seçenekleri arasında yer alıyor.

4 su kaydırağı bulunan bir Aquapark havuzu bulunan tesiste, Aquapark dışında 10 farklı havuz da konukları bekliyor. Antalya’nın en büyük havuzu olarak bilinen ve eşsiz mimarisi ile dikkat çeken Ocean Pool ise konukların muhakkak deneyimlemesi gereken havuz çeşitleri arasında yer alıyor.

Göl manzaralı odalarınızda, her sabah güzel uyanabileceğiniz; doğanın ortasında, çam kokuları ile yürüyüşler yapabileceğiniz; su kaydıraklı havuzlar ve daha pek çok havuzda keyifli saatler geçirebileceğiniz; botlarla kısa sürede özel plaja ulaşabileceğiniz; huzur dolu bir tesis arıyorsanız, Titanic Deluxe Belek kesinlikle en doğru seçimlerden bir tanesi. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz