Resmi tatiller, yılbaşı tatili planı derken, sevgililer gününü unuttuysanız; hiç merak etmeyin, çünkü Tatil Dükkanı Blog, bu özel ve benzersiz günde de yanınızda. Sevgilinizle, eşinizle sevgililer gününde büyüleyici bir kaçamak yapmak isterseniz, bugünkü içeriğimiz, tam da size göre. Bugün, 14 Şubat 2024 sevgililer günü Kıbrıs otel tavsiyelerinde bulunacak ve özel fırsatlarla hangi otellerde, hangi ayrıcalıklara sahip olabileceğiniz hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız.

Sevgililer Gününde Romantik Bir Tatil - Erken Rezervasyon

Siz de, 14 Şubat 2024 günü Kıbrıs’ın en güzel otellerinden birinde, romantik bir akşam yemeği yemek ve deniz manzarası eşliğinde ruh eşinizi mutlu etmek isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, Sevgililer Gününde Romantik Bir Tatil için İpuçları başlıklı içeriğimiz de, bugüne özel hazırlık yapmak isteyenlere yardımcı olabilir!

Concorde Luxury Resort

Concorde Luxury Resort - Manzara

Bafra Turizm Merkezi konumunda, deniz manzaralı bir Kıbrıs oteli arıyorsanız, Concorde Luxury Resort, sizin için en doğru seçimlerden bir tanesi olabilir. 2024 sevgililer günü kapsamında, özel teklifleri ile konuklarına unutulmaz, romantik bir tatil vadeden tesis, ultra her şey dahil konsepti ile işletilmekte.

antalya-spa-otelleri-concorde-spa-1

İtalyan ve Asya mutfakları ile donatılmış büyüleyici A’la Carte restoranları, 14 Şubat misafirlerine özel olarak düzenlenmiş odaları ve sunduğu kusursuz hizmet kalitesi ile tesiste aradığınız her şeyin fazlası bulunuyor. Bakıldığında, Panoramik ya da Ocean Suite seçenekleri, en sık tercih edilen odalar arasında yer almakta.

Concorde Luxury Resort - Havuzlar

Açık ve kapalı havuzları, gündüz ve gece aktiviteleri, özel plajı, dört mevsim aktif ve sabahın ilk ışıklarına kadar bolca eğlenebileceğiniz Concorde; 14 Şubat 2024’ye dair özel teklifleri ile şimdiden rezervasyonunuzu gerçekleştirebileceğiniz otellerden.

Elexus Hotel Resort & Spa

Bilhassa balayı tatilinde Kıbrıs’a gidenlerin en sık tercih ettiği otellerden biri olarak bilinen Elexus Hotel Resort & Spa, 2024 sevgililer günü kapsamında da tercih edebileceğiniz oteller arasında yer alıyor. Kusursuz hizmet kalitesi ve konforlu, huzur dolu odaları ile bilinen tesis; tam pansiyon plus konsepti ile işletilmekte.

Sınırsız eğlence olanakları, sevgililer gününe özel etkinlikleri ve büyüleyici deniz manzarası ile hayallerinizdeki sevgililer günü tatilini gerçek kılabilen Elexus içerisinde; ayrıca tam donanımlı bir Spa merkezi de yer alıyor. Çift masajları ve Spa ritüelleri ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz Spa merkezinde; ücretsiz kullanım alanlarından yararlanabilmeniz de mümkün oluyor.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kaya artemis hotel casino

Aktiviteleri, sunduğu kusursuz hizmetleri, deniz manzaralı odaları, konforlu konaklama olanakları ve dahası ile siz de şimdiden Elexus’a rezervasyonunuzu özel fırsatlar dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Limak Cyprus - Genel

2024 sevgililer günü Kıbrıs otel önerilerimizden bir diğeri de, Limak Cyprus. İhtişamlı mimarisi ile henüz ilk bakışta sizi kendine aşık edebilecek bu tesis, üstün hizmet kalitesi ile biliniyor ve ultra her şey dahil konsepti ile işletiliyor. Standart, Large ve Deluxe kategorisinde pek çok konaklama seçeneği bulunan tesiste, ayrıca sevgililer gününe özel oda konseptleri de istek halinde uygulanabiliyor.

Limak Cyprus - Oda

Denize nazır, romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz restoranları, özel günler için harika etkinlikleri ve tam donanımlı aktivite seçenekleri ile keyifli bir sevgililer günü tatili yapabileceğiniz Limak Cyprus; kusursuz bir Spa merkezini de bünyesinde barındırıyor. Burada, Spa ritüelleri ve çift masajları alabilir, terapistler eşliğinde sevgilinizle ruh ve bedeninizi rahatlatabilirsiniz.

Dorana Hotel

Kalabalıktan uzak olsun diyenler için de Kıbrıs’ta biçilmiş kaftan seçenekler mevcut ve sevgililer gününe özel teklifleri ile Dorana Hotel bunlardan bir tanesi. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen tesiste; sessiz ve sakin bir ambiyansta toplamda 30 oda mevcut. Her biri konforlu ve modern şekilde düzenlenmiş bu odalarda, rahatça konaklayabilmeniz mümkün.

Şehir merkezinde bulunduğundan hem tarihi mekanlara hem de Girne’nin en ünlü eğlence mekanlarına oldukça yakın mesafede bulunan Dorana’da; gün boyunca dinlenebilir, huzuru tadabilir ya da Girne’yi dilediğinizce keşfedebilirsiniz.

Denizkızı Royal Hotel

Görece daha ekonomik Kıbrıs sevgililer günü otel önerilerimizden bir tanesi olan Denizkızı Royal Hotel, yarım pansiyon konsepti ile işletiliyor. Toplamda 54 odası bulunan tesis, denize sıfır ve lüks bir tatil isteyenlerin tercih edebileceği türden bir otel olarak biliniyor.

Özel plajı, havuzu ve deniz manzaralı konaklama seçenekleri ile sevgililer gününüzü romantik hale getirebilecek otelde; romantik etkinlikler dışında dalış okulu, şehir turları gibi aktiviteler de sizleri bekliyor.

Spa merkezinde dinlenebileceğiniz, ücretsiz kullanım alanlarından yararlanabileceğiniz, deniz manzaralı odalarında huzurlu ve rahat bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz Denizkızı’na, 2024 sevgililer günü özel fırsatları ile şimdiden rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz