Tatil Dükkanı Blog’dan herkese merhaba! Sizler için, her hafta olduğu gibi bu hafta da 2024’ye özel erken rezervasyon fırsatları sunacağız. Bu haftanın ana teması ise, yurtiçi balayı otelleri! 2024 Yurtiçi balayı otellerinde, benzersiz bir tatil yapmak ve unutulmaz anılarla yuvanıza dönmek isterseniz; sizlere en uygun fiyatlarla benzersiz teklifler vadediyoruz.

Siz de, dünya evine ilerleyen aylarda girecek bir çiftseniz, yazımızı okumaya devam ederek yurtiçinde bulunan en iyi balayı otelleri hakkında bilgi alabilir; bunun yanı sıra erken rezervasyon fırsatları ile rezervasyonunuzu hemen yaptırabilir ve balayı tatilinize dair ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca, En İyi Termal Balayı Otelleri başlıklı yazımızda da harika teklifler içeren, sağlıklı bir tatil vadeden otelleri listelemiştik.

Crystal Palace Luxury Resort Spa

Antalya’nın Side bölgesinde bulunan ve son yılların en popüler tesislerinden biri olan Crystal Palace Luxury, ultra her şey dahil konsepti, hizmetleri, aktiviteleri ile adından söz ettiriyor. Tesis içerisinde, balayı çiftlerine özel tekliflerin yanında, ayrıcalıklı ekstralar da yer alıyor. Standart, Deniz Manzaralı ve Aile Odası seçeneği sunan tesiste; balayı çiftleri genelde deniz manzaralı odaları tercih ediyorlar.

Peyzajının güzelliği ve diğerlerinden farklı mimarisi ile büyüleyen tesis, 150 metre uzunluğunda, konuklara özel bir özel plaja sahip. Tercihini havuz yönünde kullanmak isteyenler için ise Crystal Palace Luxury, farklı büyüklüklerde pek çok kategoride havuzu tesis etrafında konuklarına sunuyor.

Müsaitlik doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış hakkı, ayrıca üst kategorideki odalara geçiş fırsatı; odaya süslemeler eşliğinde meyve ve şarap ikramı; turndown servisi ve çeşitli indirimlerle balayı çiftlerine yönelik ayrıcalıklı bir hizmet vadeden Crystal Palace Luxury içerisinde siz de unutulmaz bir balayı tatili yapabilirsiniz.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Adından da anlaşılabileceği gibi, Aqua Fantasy bilhassa Aquapark’ı ile ünlü bir tesis. Aydın’ın en popüler tatil bölgesi olan Kuşadası’nda, denize sıfır bir konumda inşa edilmiş otel, ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veriyor. Superior, Deluxe ve Süit gibi konaklama seçenekleri bulunan tesisin jakuzi ile taçlandırılmış Deluxe odaları, balayı çiftlerinin en sık tercih ettiği seçenek.

Tesis etrafında pek çok açık havuzu ve devasa bir aquaparkı bulunan otelde, ayrıca mavi bayraklı bir özel plaj da konukların hizmetinde. Dilediğiniz zaman; deniz, güneş, kum üçlüsü eşliğinde keyifli saatler geçirebilir, türlü etkinliklerle eğlenebilirsiniz.

Balayı çiftlerine özel A’la Carte restoranlarda ikram edilen bir akşam yemeği yanında erken giriş, geç çıkış ve müsaitlik dahilinde üst odaya geçebilme hakkı da sunan Aqua Fantasy içerisinde; ayrıcalıklar sadece bunlarla sınırlı değil. Oda süslemesinden odaya sunulan şarap ikramlarına kadar her şeyi düşünen otel, ayrıca Spa merkezinde de indirimlerle cezbediyor. Siz de, rüya gibi bir balayı tatili yapmak ve ayrıcalıklı tekliflerle bolca eğlenip dinlenmek isterseniz, 2024 yurtiçi balayı otellerinden Aqua Fantasy’i muhakkak listenize ekleyin.

Orange County Resort Kemer

Antalya, Kemer konumunda denize sıfır bir otel olan Orange County Resort, bilhassa mimarisi ile dikkat çekiyor. Hollanda’nın merkezi Amsterdam’dan, 16. yüzyılın mistik mimarisinden esinlenilerek tasarlanmış bu tesiste, aradığınız her şeyin bir fazlasını bulacaksınız.

En İyi Kemer Otelleri - Orange County

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel, Standart ve Aile Odası seçeneklerinin yanında; özgün Volendam Evleri seçeneğini de sunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, balayı çiftleri en çok Volendam Evleri’nde mutlu oluyorlar.

En İyi Kemer Otelleri - Orange County

Açık, kapalı ve kaydıraklı havuzları ile konuklarını gün boyu animasyon eşliğinde eğlendiren Orange County Resort, ayrıca bir özel plaja da sahip. Kum çakıl plajda ya da havuz başında, ihtiyaçlarınızın tamamı karşılanırken sizlere sadece eğlenmek kalıyor.

Balayı çiftlerine özel olarak A’la Carte restoranlarda öncelik şansı; oda süslemeleri ve ikramları; özel karşılama ve balayı süiti sunan tesiste, krallara layık bir tatil yapabilmeniz adına canla başla çalışılmakta. Siz de, büyüleyici bir atmosferde, eşsiz bir balayı tatili yapmak için, rotanızı Orange County Resort’a, 2024 erken rezervasyon fırsatları ile çevirmeyi ihmal etmeyin.

Limak Lara De Luxe Hotel Resort

Limak Lara Deluxe Hotel - Genel

Ayrıcalıklarla dolu bir tatil, Premium teklifler ve dahasını talep ediyorsanız, sizleri 2024’de Lara Kundu’da denize sıfır konumlanmış Limak Lara De Luxe’e alalım! Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste, her şeyi unutacak ve dış dünyadan tatiliniz süresince soyutlanacaksınız.

Limak Lara Deluxe Hotel - Oda

Standart, Aile Odası ve Süitlerle hizmet veren tesisin Uzakdoğu konsepti ile düzenlenmiş iç ve dış dizaynı konuklarına ilk görüşte aşk, rahatlık ve konfor vadederken; balayı çiftleri genellikle süslemeler ve ekstralarla donatılmış balayı süitlerini tercih ediyorlar.

Limak Lara Deluxe Hotel - Sahil

Gün boyunca hem spor yapabileceğiniz aktiviteleri hem de şovları bulunan Limak Lara De Luxe, tesis etrafında açık ve kapalı farklı boyutlarda havuzlara sahipken; tesisin konuklara özel bir plajı da bulunuyor. Dilerseniz kum plajda, dilerseniz 300 metrekarelik 3 jakuzili kapalı havuzlarda, dilerseniz tesis etrafında yer alan 9 farklı açık havuzda keyifli saatler geçirebiliyorsunuz.

Limak Lara Deluxe Hotel - Genel

Balayı çiftlerine özel olarak müsaitlik doğrultusunda bir üst seviye odaya geçiş hakkı, oda süslemesi ve meyve sepeti ile şarap ikramı bulunan Limak Lara De Luxe’ün, ayrıca çeşitli alanlarında muhteşem indirimleri de bulunuyor. Siz de, Premium hissetmek ve ilk tatilinizi en güzel tatiliniz olarak hatırlamak isterseniz, 2024 erken rezervasyon fırsatları ile Limak Lara De Luxe’ü listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz