2023’a veda etmeye gün geçtikçe yaklaşırken, 2024 yılı için yaz sezonu tatil planlarınızı yapmayı düşündünüz mü? Peki, erken rezervasyon fırsatları ve Tatil Dükkanı’nın özel teklifleri ile, bütçenizi sarsmadan kusursuz otellerde bir Bodrum tatiline ne dersiniz? Bu yazımızda sizler için 2024 Bodrum otellerinde erken rezervasyon fırsatlarına değinecek, rüya gibi bir tatil yapabileceğiniz bazı tesisleri, özel fırsatlar dahilinde listeleyeceğiz.

Siz de, 2024 yaz sezonuna şimdiden hazırlanmak ve tekliflerden faydalanarak sevdiklerinizle hak ettiğiniz tatili yapmak isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilir, Bodrum otelleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Titanic Deluxe Bodrum

Titanic Deluxe Bodrum

Bodrum’un Güvercinlik mevkiinde konumlanmış, denize sıfır bir otel olan Titanic Deluxe Bodrum, ultra her şey dahil konsepti ile Bodrum denince akla gelen en popüler tesislerden. Bakıldığında, ilk iki çocuğunuzu da 0-11 yaş arası ücretsiz kabul edebilen tesis; aynı zamanda bir aile oteli olarak da tanımlanabilir.

Standart, Deluxe, Superior, Aile ve Deniz Manzaralı Süit seçenekleri ile geniş bir konaklama portföyü bulunan tesisin, gece ve gündüz full animasyon ayrıntısı da konukları cezbediyor. Gün boyunca, saat fark etmeksizin animasyon ekibi tarafından organize edilen harika etkinliklere katılabiliyor ve eğlenebiliyorsunuz. Ayrıca, gece aktivitelerinde ambiyansı ile konukları büyüleyen Show Center’da, muhteşem gösteriler ve şovlar sizleri bekliyor.

Tesis etrafında açık ve kapalı havuzları bulunan, bunun yanında Aquapark entegreli havuzlarını da hizmete açan Titanic Deluxe Bodrum içerisinde; deniz, kum ve güneş üçlüsü ile keyifli saatler geçirmek isteyen konukları da özel plaj bekliyor. Birkaç adımda ulaşabileceğiniz plajda, motorlu su sporları etkinliklerine de katılabiliyorsunuz.

Hem minik misafirleri hem de yetişkin konukları için tam donanımlı hizmetler sunan, hem eğlenip hem dinlenebileceğiniz bu tesis; 2024’de özel fırsatlarla şimdiden rezervasyonunuzu yapabileceğiniz, rüya gibi bir tatilin anahtarlarından.

Lux Bodrum Resort & Residences

Bodrum’da bambaşka bir deneyim yaşamak isterseniz, Lux Bodrum Resort & Residences 2024’de gidebileceğiniz en iyi otellerden bir diğeri. Oda kahvaltı konsepti ve 91 oda kapasitesi ile hizmet veren tesiste; Deluxe, Süit, Teras gibi konaklama seçeneklerinin yanı sıra, Özel Sahil Villası seçeneği de çok ilgi görüyor. Ana binadan uzak, hayallerinizin ötesinde bir tatil için villa, en doğru seçimlerden.

Gündüzleri spor aktiviteleri ve çeşitli oyunlarla konuklarına keyifli saatler yaşatan tesiste; geceleri ise canlı müzik mevcut. Lux Bodrum Resort & Residences etrafında konumlanmış havuzlar ise tesisin en cezbedici noktalarını oluşturuyor; çünkü burada, sonsuzluk havuzundan kaydıraklı havuzlara, geniş bir portföy konukları bekliyor.

Tesisin, havuz yerine deniz tercihinde bulunan konukları için bir özel plajı da mevcut. Denize sıfır olan otelde, her sabah deniz manzarası ile uyanıp, gününüze deniz, kum ve güneş üçlüsü ile başlayabiliyorsunuz.

Spa merkezi tam donanımlı olan ve Türk hamamı, sauna, buhar odası gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan; hem çocuklara hem de yetişkinlere uygun aktivite alanları ile her yaştan konuğuna harika bir tatil yaşatan Lux Bodrum Resort & Residences, 2024’de erken rezervasyon fırsatları ile konuklarını bekliyor.

Salmakis Resort Spa

Salmakis Bodrum Resort Spa

Bardakçı Koyu’nda bir tatile ne dersiniz? Salmakis Resort Spa, ultra her şey dahil konsepti ve denize sıfır konumu ile Bodrum’un en popüler noktasında, en sık tercih edilen otellerden bir tanesi. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz bir alanda yer alan tesiste; Standart, Aile, Süit ve King Süit gibi konaklama seçenekleri bulunuyor.

Gün boyunca havuz başında ve otelin çeşitli alanlarında soft animasyon bulabileceğiniz, etkinliklere katılabileceğiniz tesiste, canlı müzikten dans şovlarına, Türk gecesinden gece şovlarına hemen her şey konukların kusursuz bir tatil yapabilmeleri adına düşünülmüş. Ayrıca, tesiste 60 metre uzunluğunda bir adet iskelesi bulunan özel plaj da, konukları bekleyen diğer güzelliklerden.

Spa merkezinde buhar odasından jakuziye, Türk hamamından kapalı havuza ücretsiz kullanım alanları bulunan; geleneksel ve modern masaj uygulamalarını uzman terapistlerince sunabilen Salmakis Resort Spa, 2024’de erken rezervasyon teklifleri ile bütçenizi sarsmadan kusursuz bir tatil yapabileceğiniz tesislerden.

Crystal Green Bay Resort Spa

Crystal Green Bay Resort SPA

Güvercinlik’te, denize sıfır 2024 erken rezervasyon otellerinden Crystal Green Bay Resort Spa; konuklarına üstün hizmet kalitesi ile kusursuz bir tatil vadeden, Bodrum’un bir diğer ünlü oteli. Her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste; ilk iki çocuğunuz da 0-11 yaşları arasında ücretsiz kabul ediliyor ve bu bağlamda, tesisin bir aile oteli olduğu belirtilebilir.

Crystal Green Bay Resort SPA - Sahil

Standart ve Aile odası gibi seçeneklerle konaklama portföyünü sunan otelde; gün boyunca motorlu su sporlarından futbol, basketbol, tenis ve plaj voleyboluna çeşitli aktiviteler için alanlar bulunuyor. Ayrıca, animasyon ekibi de gündüz ve gece aktiviteleri bağlamında konukları çeşitli etkinliklerle eğlendiriyor.

Crystal Green Bay Resort SPA - Plaj

Açık ve kapalı havuzlarında eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Crystal Green Bay Resort Spa, bir Aquapark’a da sahip. Hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun boyutlarda kaydıraklar, konukların adrenalin düzeyini yükseltmesini sağlıyor. Havuz yerine deniz tercihi olan konuklar için ise; etrafı çam ağaçları ile çevrili, özel plaj ve iskele yer alıyor.

Her sabaha zinde ve muhteşem bir manzara ile başlayabileceğiniz, eksiksiz bir otelde, rüyalarınızdaki tatili yapmak isterseniz; Spa merkezi, aktiviteleri, özel plajı, huzurlu ambiyansı ve dahası ile Crystal Green Bay Resort Spa hiç şüphesiz, en uygun seçeneklerden. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz